whatsapp

KPSS güvenlik toplantısı yapıldı

EĞİTİM 06.10.2018 - 18:54, Güncelleme: 09.09.2021 - 14:46
 

KPSS güvenlik toplantısı yapıldı

Konya’nın Seydişehir ilçesinde 07 Ekim 2018 Pazar günü yapılacak olan Kamu Personeli Seçme Sınavı (KPSS) öncesi, Kaymakam Aydın Erdoğan başkanlığında bir araya geldi. Kaymakamlık Makamında yapılan değerlendirme toplantısında, açıklama yapan Kaymakam Aydın Erdoğan,  sınavların sağlıklı yapılabilmesi için bir dizi güvenlik tedbiri alındığını belirtti. 11 Okulda 1865 kişinin sınava gireceğini aktaran Erdoğan, ‘’Adayların sınava girebilmeleri için Sınava Giriş Belgesi ve nüfus cüzdanlarını yanlarında bulundurmaları gerekiyor. Adayların sınav sırasında rahatsız olmamaları ve sınava konsantre olabilmeleri amacıyla sınav merkezlerinin çevrelerinde gürültü kirliliğinin oluşmaması büyük önem arz ediyor.’’ dedi. Toplantıya, Kaymakam Aydın Erdoğan, NEÜ Mühendislik Fakültesi Dekanı Prof. Dr Hüseyin Arıkan, Jandarma Komutanı teğm. Yahya Koca, Emniyet Müdürü Kasım Özdemir, İlçe Milli Eğitim Müdürü Tahir Kibar katıldı.

Konya’nın Seydişehir ilçesinde 07 Ekim 2018 Pazar günü yapılacak olan Kamu Personeli Seçme Sınavı (KPSS) öncesi, Kaymakam Aydın Erdoğan başkanlığında bir araya geldi.

Kaymakamlık Makamında yapılan değerlendirme toplantısında, açıklama yapan Kaymakam Aydın Erdoğan,  sınavların sağlıklı yapılabilmesi için bir dizi güvenlik tedbiri alındığını belirtti.

11 Okulda 1865 kişinin sınava gireceğini aktaran Erdoğan, ‘’Adayların sınava girebilmeleri için Sınava Giriş Belgesi ve nüfus cüzdanlarını yanlarında bulundurmaları gerekiyor. Adayların sınav sırasında rahatsız olmamaları ve sınava konsantre olabilmeleri amacıyla sınav merkezlerinin çevrelerinde gürültü kirliliğinin oluşmaması büyük önem arz ediyor.’’ dedi.

Toplantıya, Kaymakam Aydın Erdoğan, NEÜ Mühendislik Fakültesi Dekanı Prof. Dr Hüseyin Arıkan, Jandarma Komutanı teğm. Yahya Koca, Emniyet Müdürü Kasım Özdemir, İlçe Milli Eğitim Müdürü Tahir Kibar katıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve seydisehirgundem.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.