whatsapp

Koyunları telef olan besicinin zararını belediye karşılanacak

BELEDİYE 27.04.2020 - 03:05, Güncelleme: 09.09.2021 - 14:46
 

Koyunları telef olan besicinin zararını belediye karşılanacak

Seydişehir Belediye Başkanı Mehmet Tutal, Koyunları kurtlar tarafından telef olan Saadetler Mahallesinde ikamet eden Ali Dinç'i, ziyaret ederek geçmiş olsun dileğinde bulundu. Geçimini hayvancılıkla sağlayan Dinç ailesini ziyaret eden Başkan Tutal; Konya Büyükşehir Belediyesiyle birlikte mağdur vatandaşların hep yanlarında olduklarını ifade etti. Başkan Tutal; "Mağduriyetinizin giderilmesi konusunda elimizden gelen ne varsa yapacağız ve her türlü desteği göstereceğiz. Konya Büyükşehir Belediyemiz tarafından koyunlarınız temin edilecek. Bizde bu konuda üzerimize düşen görev neyse üstleneceğiz, elbirliği ile bu sorunu paylaşacağız.  Belediye olarak zor zamanlarda hemşerilerimizin yanlarındayız. İmkânlarımız doğrultusunda üreticilerimize destek olmaya her daim devam edeceğiz" dedi. Geçen hafta Saadetler mahallesindeki besicilikle uğraşan Ali Dinç'in ağılına aç kurtlar dalmış 45 koyundan 20 sini telef etmiş, birini de yaralamaıştı.

Seydişehir Belediye Başkanı Mehmet Tutal, Koyunları kurtlar tarafından telef olan Saadetler Mahallesinde ikamet eden Ali Dinç'i, ziyaret ederek geçmiş olsun dileğinde bulundu.

Geçimini hayvancılıkla sağlayan Dinç ailesini ziyaret eden Başkan Tutal; Konya Büyükşehir Belediyesiyle birlikte mağdur vatandaşların hep yanlarında olduklarını ifade etti.

Başkan Tutal; "Mağduriyetinizin giderilmesi konusunda elimizden gelen ne varsa yapacağız ve her türlü desteği göstereceğiz. Konya Büyükşehir Belediyemiz tarafından koyunlarınız temin edilecek. Bizde bu konuda üzerimize düşen görev neyse üstleneceğiz, elbirliği ile bu sorunu paylaşacağız.  Belediye olarak zor zamanlarda hemşerilerimizin yanlarındayız. İmkânlarımız doğrultusunda üreticilerimize destek olmaya her daim devam edeceğiz" dedi.

Geçen hafta Saadetler mahallesindeki besicilikle uğraşan Ali Dinç'in ağılına aç kurtlar dalmış 45 koyundan 20 sini telef etmiş, birini de yaralamaıştı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve seydisehirgundem.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.