whatsapp

Köylere yeni çocuk oyun parkı

BELEDİYE 28.03.2017 - 11:12, Güncelleme: 09.09.2021 - 14:46
 

Köylere yeni çocuk oyun parkı

Seydişehir Belediyesi tarafından Taraşcı, Akçalar, Bostandere, Gevrekli, Kesecik, Ortakaraören, Ketenli, Çavuş Mahallerine çocuk oyun parkları kuruldu.
Büyükşehir Yasasıyla birlikte köyden kırsal mahalleye dönen yerleşim yerlerinin aynı hizmetleri alacağını kaydeden Başkan Tutal, verilen sözleri imkânlar dâhilinde yerine getirmeye çalıştıklarını kaydetti. Merkez, kırsal ayrımı yapmadan çalışmaları sürdürdüklerini belirten Tutal, “Büyükşehir Yasası ile birlikte kırsal mahallelerimizin eksikliklerini gidermek için çalışıyoruz. Öncelikli olarak kırsal mahallelerimizin arazi yolları, köy meydanları, cami bahçeleri, okul bahçeleri düzenlemeleri gibi pek çok projeyi tamamladık. Mahallelerimize yeni oyun gurupları kurarak çevre düzenlemelerini yapıyoruz, bu bölgelerimizde yaşayan çocuklarımızın ilçe merkezindeki çocuklarla aynı hizmetten yararlanmasını sağladık” diye konuştu.
Seydişehir Belediyesi tarafından Taraşcı, Akçalar, Bostandere, Gevrekli, Kesecik, Ortakaraören, Ketenli, Çavuş Mahallerine çocuk oyun parkları kuruldu.

Büyükşehir Yasasıyla birlikte köyden kırsal mahalleye dönen yerleşim yerlerinin aynı hizmetleri alacağını kaydeden Başkan Tutal, verilen sözleri imkânlar dâhilinde yerine getirmeye çalıştıklarını kaydetti.
Merkez, kırsal ayrımı yapmadan çalışmaları sürdürdüklerini belirten Tutal, “Büyükşehir Yasası ile birlikte kırsal mahallelerimizin eksikliklerini gidermek için çalışıyoruz. Öncelikli olarak kırsal mahallelerimizin arazi yolları, köy meydanları, cami bahçeleri, okul bahçeleri düzenlemeleri gibi pek çok projeyi tamamladık. Mahallelerimize yeni oyun gurupları kurarak çevre düzenlemelerini yapıyoruz, bu bölgelerimizde yaşayan çocuklarımızın ilçe merkezindeki çocuklarla aynı hizmetten yararlanmasını sağladık” diye konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve seydisehirgundem.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.