whatsapp

KOSGEB destekleri anlatıldı

EKONOMİ 06.10.2017 - 12:25, Güncelleme: 09.09.2021 - 14:46
 

KOSGEB destekleri anlatıldı

Küçük ve Orta Ölçekli İşletmeleri Geliştirme ve Destekleme İdaresi Başkanlığı (KOSGEB) Konya Müdürlüğü tarafından, Seydişehir Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) üyelerine bilgilendirme toplantısı gerçekleştirildi.
Seydişehir MÜSİAD Başkanı Yasin Camcı, MÜSİAD Konferans salonunda, girişimcilere bilgi ve danışmanlık konularında yardımcı kuruluşların sağladığı desteklerden daha fazla faydalanmalarını sağlamak için toplantı düzenlendiğini söyledi. KOSGEB Konya Başkanı İsmail Özdemir ise işletmelerin rekabet güçlerini ve pazar paylarını artırabilmesi için destek programlarında kurumsallaşma sağlandığını ifade ederek, " Pek çok alanda kobilerimize ve girişimcilerimize destek olmaya çalışıyoruz. Üretim ve ihracatta teknoloji seviyesi yüksek, katma değerli ürünlerin payını 500.000.000 TL artırıldı. Kurumumuzdan destek almayı düşünen proje sahibi girişimcilerimizden en büyük talebimiz ise inovasyon ve katma değer oluşturabilecek projeler üretmeleridir.’’dedi. Program soru – cevap bölümünün ardından sona erdi.
Küçük ve Orta Ölçekli İşletmeleri Geliştirme ve Destekleme İdaresi Başkanlığı (KOSGEB) Konya Müdürlüğü tarafından, Seydişehir Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) üyelerine bilgilendirme toplantısı gerçekleştirildi.

Seydişehir MÜSİAD Başkanı Yasin Camcı, MÜSİAD Konferans salonunda, girişimcilere bilgi ve danışmanlık konularında yardımcı kuruluşların sağladığı desteklerden daha fazla faydalanmalarını sağlamak için toplantı düzenlendiğini söyledi.

KOSGEB Konya Başkanı İsmail Özdemir ise işletmelerin rekabet güçlerini ve pazar paylarını artırabilmesi için destek programlarında kurumsallaşma sağlandığını ifade ederek, " Pek çok alanda kobilerimize ve girişimcilerimize destek olmaya çalışıyoruz. Üretim ve ihracatta teknoloji seviyesi yüksek, katma değerli ürünlerin payını 500.000.000 TL artırıldı. Kurumumuzdan destek almayı düşünen proje sahibi girişimcilerimizden en büyük talebimiz ise inovasyon ve katma değer oluşturabilecek projeler üretmeleridir.’’dedi.

Program soru – cevap bölümünün ardından sona erdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve seydisehirgundem.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.