whatsapp

Korona virüs seferberliği

BELEDİYE 17.03.2020 - 23:31, Güncelleme: 09.09.2021 - 14:46
 

Korona virüs seferberliği

Seydişehir Belediyesi salgın hastalıklar ve bakterilere karşı yapmış olduğu ve hijyen çalışmalarını Covid-19 korona virüs kapsamında aralıksız devam ediyor. Tedbirler kapsamında kamu kurum ve kuruluşları, ibadethaneler, okullar, vatandaşların kullanımı yoğun olan alanların ilaçlanıyor. Fen müdürlüğü ekipleri, Hükümet konağı, Emniyet Müdürlüğü, Bölge Trafik, Kredi ve Yurtlar Kurumu, TEİAŞ, Seydişehir T Tipi Kapalı ve Açık Cezaevi, Trafik Tescil Müdürlüğü, İlçe Müftülüğü, Okullar, Sağlık Ocakları, Gevrekli Sulama Birliği, Merkez ve Kırsalda bulunan İbadethaneler, Bankalar, Belediye Hizmet Binalarımız, Spor Salonu, Seydi Şifa Termal Sosyal Tesislerimizin de aralarında bulunduğu resmi kurumun dezenfekte çalışmasını tamamlandı. 

Seydişehir Belediyesi salgın hastalıklar ve bakterilere karşı yapmış olduğu ve hijyen çalışmalarını Covid-19 korona virüs kapsamında aralıksız devam ediyor.

Tedbirler kapsamında kamu kurum ve kuruluşları, ibadethaneler, okullar, vatandaşların kullanımı yoğun olan alanların ilaçlanıyor.

Fen müdürlüğü ekipleri, Hükümet konağı, Emniyet Müdürlüğü, Bölge Trafik, Kredi ve Yurtlar Kurumu, TEİAŞ, Seydişehir T Tipi Kapalı ve Açık Cezaevi, Trafik Tescil Müdürlüğü, İlçe Müftülüğü, Okullar, Sağlık Ocakları, Gevrekli Sulama Birliği, Merkez ve Kırsalda bulunan İbadethaneler, Bankalar, Belediye Hizmet Binalarımız, Spor Salonu, Seydi Şifa Termal Sosyal Tesislerimizin de aralarında bulunduğu resmi kurumun dezenfekte çalışmasını tamamlandı. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve seydisehirgundem.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.