whatsapp

Korona virüs denetimleri sürüyor

SİVİL TOPLUM 05.09.2020 - 00:20, Güncelleme: 09.09.2021 - 14:46
 

Korona virüs denetimleri sürüyor

Seydişehir Kaymakam Aydın Erdoğan, zabıta ekipleriyle birlikte şehir merkezinde korona virüs denetimlerine katıldı. Kaymakam Erdoğan ve beraberindeki heyet Atatürk Bulvarı, Hürriyet, milli egemenlik caddesi ve çarşı merkezinde başladığı denetimlerde hem vatandaşlara hem de yol güzergahındaki iş yerlerine uğrayarak hijyen, maske ve sosyal mesafe kurallarına uyulmasını istedi. Kurallar konusunda esnafa ve vatandaşlara bilgilendirmelerde bulunan Kaymakam Erdoğan, ‘’ Tüm ekiplerimizle birlikte sahada denetimleri gerçekleştiriyoruz. Vatandaşlarımız maske takmalı ve sosyal mesafe kurallarına uymalılar. Vatandaşlarımızın bir kısmı kurallara uymadığı zaman risk ortaya çıkıyor. Bu amaçla günlük denetim yapacağız. Denetimin amacı ceza kesmenin ötesinde rehberlik etmek, yeniden kurallara uyma noktasında bir hassasiyet oluşturmaktır” dedi. 

Seydişehir Kaymakam Aydın Erdoğan, zabıta ekipleriyle birlikte şehir merkezinde korona virüs denetimlerine katıldı.

Kaymakam Erdoğan ve beraberindeki heyet Atatürk Bulvarı, Hürriyet, milli egemenlik caddesi ve çarşı merkezinde başladığı denetimlerde hem vatandaşlara hem de yol güzergahındaki iş yerlerine uğrayarak hijyen, maske ve sosyal mesafe kurallarına uyulmasını istedi. Kurallar konusunda esnafa ve vatandaşlara bilgilendirmelerde bulunan Kaymakam Erdoğan, ‘’ Tüm ekiplerimizle birlikte sahada denetimleri gerçekleştiriyoruz. Vatandaşlarımız maske takmalı ve sosyal mesafe kurallarına uymalılar. Vatandaşlarımızın bir kısmı kurallara uymadığı zaman risk ortaya çıkıyor. Bu amaçla günlük denetim yapacağız. Denetimin amacı ceza kesmenin ötesinde rehberlik etmek, yeniden kurallara uyma noktasında bir hassasiyet oluşturmaktır” dedi. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve seydisehirgundem.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.