whatsapp

Korkmaz; anız yangını olmadı

EKONOMİ 13.09.2018 - 13:16, Güncelleme: 09.09.2021 - 14:46
 

Korkmaz; anız yangını olmadı

Seydişehir Ziraat Odası Başkanı İsmail Korkmaz, yapılan sıkı denetimler sonucu anız yakılma olayının olmadığını belirtti. Korkmaz, ürün hasadından sonra anızların yakılmasının, çevre ve toplum sağlığı, kamu düzeni, halkın mal ve can güvenliği açısından yasaklandığını söyledi. Anız yakılmasının hava kalitesini düşürdüğünü kaydeden Korkmaz, ‘’Arazi verimliliğini ve insan sağlığını olumsuz yönde etkiliyor. Karayollarında görüş mesafesini azaltıp kazalara sebep oluyor. Tarladaki verimi ve hayvanların ölümüne neden oluyor. Yaptığımız sıkı kontrollerde ve çiftçilerimiz tarlalarındaki anızları yakmadan topladığı görüldü. Çiftçilerimizin duyarlılığından dolayı kendilerine teşekkür ediyoruz’’ dedi.

Seydişehir Ziraat Odası Başkanı İsmail Korkmaz, yapılan sıkı denetimler sonucu anız yakılma olayının olmadığını belirtti.
Korkmaz, ürün hasadından sonra anızların yakılmasının, çevre ve toplum sağlığı, kamu düzeni, halkın mal ve can güvenliği açısından yasaklandığını söyledi.

Anız yakılmasının hava kalitesini düşürdüğünü kaydeden Korkmaz, ‘’Arazi verimliliğini ve insan sağlığını olumsuz yönde etkiliyor. Karayollarında görüş mesafesini azaltıp kazalara sebep oluyor. Tarladaki verimi ve hayvanların ölümüne neden oluyor. Yaptığımız sıkı kontrollerde ve çiftçilerimiz tarlalarındaki anızları yakmadan topladığı görüldü. Çiftçilerimizin duyarlılığından dolayı kendilerine teşekkür ediyoruz’’ dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve seydisehirgundem.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.