whatsapp

Konyalı hanımlardan destek

SİVİL TOPLUM 22.10.2019 - 00:54, Güncelleme: 09.09.2021 - 14:46
 

Konyalı hanımlardan destek

İzmir'de kurulan Konya Hasanşeyhliler Derneği'nin başkanı Nurettin Çankılınç güvenlik güçleri için dernek binasında lokma döktürdü. Okunan Mevlid-i Şerif ve dualarla derneğin hanım üyeleri, üst yönetim kurulu delegasyonu ve diğer katılımcı misafirler, zor koşullarda görev yapan kahraman askerlerimize ve polisimize milli ve manevi destekte bulundular. Bu konuyla ilgili ortak bir açıklama yapan Konya Hasanşeyh Köyü Kalkındırma Derneği genel başkanı Nurettin Çankılınç ve kadın kolları başkanı Fatma Arslan özetle şunları söyledi: "Derneğimizde yeni bir seçim oldu. Av. Mehmet Enes Devebacak'la kıyasıya yarıştık ve yarışı atbaşı bitirdik. Kazandım demiyorum çünkü kazanan Hasanşeyh oldu, kazanan Konya oldu. Bu vesile ile manevi de olsa askerimize polisimize manevi destek ve sahiplenme duygusu ile kadınlarımız lokma döktürdüler. Kendilerinden Allah razı olsun. Şehitlerimize rahmet ve mekan-ı Cennet, gazilerimize de acil şifalar diliyoruz... Haber ve Fotoğraf: Bayram Çan

İzmir'de kurulan Konya Hasanşeyhliler Derneği'nin başkanı Nurettin Çankılınç güvenlik güçleri için dernek binasında lokma döktürdü.

Okunan Mevlid-i Şerif ve dualarla derneğin hanım üyeleri, üst yönetim kurulu delegasyonu ve diğer katılımcı misafirler, zor koşullarda görev yapan kahraman askerlerimize ve polisimize milli ve manevi destekte bulundular.

Bu konuyla ilgili ortak bir açıklama yapan Konya Hasanşeyh Köyü Kalkındırma Derneği genel başkanı Nurettin Çankılınç ve kadın kolları başkanı Fatma Arslan özetle şunları söyledi: "Derneğimizde yeni bir seçim oldu. Av. Mehmet Enes Devebacak'la kıyasıya yarıştık ve yarışı atbaşı bitirdik. Kazandım demiyorum çünkü kazanan Hasanşeyh oldu, kazanan Konya oldu. Bu vesile ile manevi de olsa askerimize polisimize manevi destek ve sahiplenme duygusu ile kadınlarımız lokma döktürdüler. Kendilerinden Allah razı olsun. Şehitlerimize rahmet ve mekan-ı Cennet, gazilerimize de acil şifalar diliyoruz...

Haber ve Fotoğraf: Bayram Çan

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve seydisehirgundem.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.