whatsapp

Konya vergi dairesi başkanından bilgilendirme toplantısı

SİVİL TOPLUM 03.07.2018 - 14:55, Güncelleme: 09.09.2021 - 14:46
 

Konya vergi dairesi başkanından bilgilendirme toplantısı

Konya Vergi Dairesi Başkanlığı Seydişehir’de bilgilendirme toplantısı düzenledi.
Konya Vergi Dairesi Başkanı Musa Kazım Ünver ve birim yöneticileri, Belediye düğün salonunda 7143 sayılı vergi ve diğer bazı alacakların yeniden yapılandırılmasına ilişkin kanun ve getirilen mali af ve uygulamaları konusunda oda başkanlarına bilgilendirme yaptı. Vergi borçlarının yapılandırmasını öngören 7143 sayılı kanunla ilgili bilgi veren Ünver, vergi ve diğer bazı alacakların yapılandırılmasına ilişkin kanunun esnaf ve sanatkârlar açısından güzel bir fırsat olduğunu belirtti. Yapılandırmayla borçlara ödeme kolaylığı getirildiğini anlatan Ünver, ‘’ Yapılandırma kanunuyla vatandaşlarımızın kamuya olan borç yükü azalacak. Borçlar taksitler halinde ödenebilecek. Bu mükelleflerimiz için bir fırsattır. Kanuni cezalara maruz kalmadan borlarının yapılandırmalarını son gün olan 2 Ekim 2018 gününe kadar yaptırmalarını istiyoruz’’diye konuştu. Toplantıya, Konya Vergi Dairesi Başkanı Musa Kazım Ünver, Behzat Er, Eyüp Yılmaz, Seydişehir Vergi Dairesi Müdür vekili Cengiz Ata, Muhasebeci ve Mali müşavirler katıldı.
Konya Vergi Dairesi Başkanlığı Seydişehir’de bilgilendirme toplantısı düzenledi.

Konya Vergi Dairesi Başkanı Musa Kazım Ünver ve birim yöneticileri, Belediye düğün salonunda 7143 sayılı vergi ve diğer bazı alacakların yeniden yapılandırılmasına ilişkin kanun ve getirilen mali af ve uygulamaları konusunda oda başkanlarına bilgilendirme yaptı.

Vergi borçlarının yapılandırmasını öngören 7143 sayılı kanunla ilgili bilgi veren Ünver, vergi ve diğer bazı alacakların yapılandırılmasına ilişkin kanunun esnaf ve sanatkârlar açısından güzel bir fırsat olduğunu belirtti.

Yapılandırmayla borçlara ödeme kolaylığı getirildiğini anlatan Ünver, ‘’ Yapılandırma kanunuyla vatandaşlarımızın kamuya olan borç yükü azalacak. Borçlar taksitler halinde ödenebilecek. Bu mükelleflerimiz için bir fırsattır. Kanuni cezalara maruz kalmadan borlarının yapılandırmalarını son gün olan 2 Ekim 2018 gününe kadar yaptırmalarını istiyoruz’’diye konuştu.

Toplantıya, Konya Vergi Dairesi Başkanı Musa Kazım Ünver, Behzat Er, Eyüp Yılmaz, Seydişehir Vergi Dairesi Müdür vekili Cengiz Ata, Muhasebeci ve Mali müşavirler katıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve seydisehirgundem.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.