whatsapp

Konya Şoförler odası, duyarlı şoförü ödüllendirdi

SİVİL TOPLUM 16.02.2021 - 10:56, Güncelleme: 09.09.2021 - 14:46
 

Konya Şoförler odası, duyarlı şoförü ödüllendirdi

Konya Şehir Hastanesi taksi durağındaki şoför Ferdi Dirhemsin’e, taksiye binen yolcunun şüpheli hareketlerinden dolayı ihbar ederek jandarmaya yakalatması üzerine, Konya Şoförler Odası Başkanı Ahmet Şen taksi şoförünün duyarlı davranışından dolayı ödüllendirdi.  Şüpheli şahsı ihbar eden Taksi Şoförü Ferdi Dirhemsi olayı şöyle anlattı: “Sabah saatlerinde şoförlüğünü yaptığım taksiye binen bir yolcu Yozgat Sorgun’a gideceğini ifade etti. Bana 55 bin lira para vermeye çalışarak paranın bende kalmasını ve olası bir polis çevirmesinde paranın bana ait olmasını söyledi. Ben bu parayı almayı kabul etmedim. Hal ve hareketlerinden şüphelendiğim için kendi aracımı ihbar ettim. Jandarmalar aracın plakasını bildiklerinden aracın önünü kestiler. Jandarmalar şahsı ve 55 bin lirayı aldı. Jandarmalardan bu şahsın motor ve traktör çalıp sattığını ve 8 ayrı suçtan arandığını öğrendim” dedi. Konya Şoförler Odası Başkanı Ahmet Şen duyarlı davranışından dolayı taksi şoförü Ferdi Dirhemsin’eKuran Kerim, Türk Bayrağı ve altın hediye ederek, “Şüpheli bir şahsı ve üzerindeki 55 bin bin lirayı ihbar ederek, yakalanmasını sağlayarak örnek bir davranış sergileyen taksi şoförü Ferdi Dirhemsin’e bu duyarlı davranışından dolayı teşekkür ediyoruz. Umarım şoför arkadaşımızın bu davranışı vatandaşlarımız ve tüm şoför arkadaşlarımız tarafından örnek alınır” diye konuştu. Taksi şoförü Ferdi Dirhemsi Kuran Kerim, Türk Bayrağı ve Altın hediye edilmesinden dolayı, Konya Şoförler Odası Başkanı Ahmet Şen ve yönetim kurulu üyelerine teşekkür etti.

Konya Şehir Hastanesi taksi durağındaki şoför Ferdi Dirhemsin’e, taksiye binen yolcunun şüpheli hareketlerinden dolayı ihbar ederek jandarmaya yakalatması üzerine, Konya Şoförler Odası Başkanı Ahmet Şen taksi şoförünün duyarlı davranışından dolayı ödüllendirdi. 

Şüpheli şahsı ihbar eden Taksi Şoförü Ferdi Dirhemsi olayı şöyle anlattı: “Sabah saatlerinde şoförlüğünü yaptığım taksiye binen bir yolcu Yozgat Sorgun’a gideceğini ifade etti. Bana 55 bin lira para vermeye çalışarak paranın bende kalmasını ve olası bir polis çevirmesinde paranın bana ait olmasını söyledi. Ben bu parayı almayı kabul etmedim. Hal ve hareketlerinden şüphelendiğim için kendi aracımı ihbar ettim. Jandarmalar aracın plakasını bildiklerinden aracın önünü kestiler. Jandarmalar şahsı ve 55 bin lirayı aldı. Jandarmalardan bu şahsın motor ve traktör çalıp sattığını ve 8 ayrı suçtan arandığını öğrendim” dedi.

Konya Şoförler Odası Başkanı Ahmet Şen duyarlı davranışından dolayı taksi şoförü Ferdi Dirhemsin’eKuran Kerim, Türk Bayrağı ve altın hediye ederek, “Şüpheli bir şahsı ve üzerindeki 55 bin bin lirayı ihbar ederek, yakalanmasını sağlayarak örnek bir davranış sergileyen taksi şoförü Ferdi Dirhemsin’e bu duyarlı davranışından dolayı teşekkür ediyoruz. Umarım şoför arkadaşımızın bu davranışı vatandaşlarımız ve tüm şoför arkadaşlarımız tarafından örnek alınır” diye konuştu.

Taksi şoförü Ferdi Dirhemsi Kuran Kerim, Türk Bayrağı ve Altın hediye edilmesinden dolayı, Konya Şoförler Odası Başkanı Ahmet Şen ve yönetim kurulu üyelerine teşekkür etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve seydisehirgundem.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.