whatsapp

Konya İl Kadın Kolları Başkanı Doğan’ın ziyareti

SİYASET 17.02.2018 - 11:03, Güncelleme: 09.09.2021 - 14:46
 

Konya İl Kadın Kolları Başkanı Doğan’ın ziyareti

AK Parti Konya İl Kadın Kolları Başkanı Esra Doğan ve Yönetim Kurulu Üyeleri Seydişehir İlçesini ziyaret etti.
Seydişehir AK Parti Kadın Kolları Başkanı Fatma Görür’ün ev sahipliğinde İlçe Kadın Kolları Yönetim Kurulu ile istişare toplantısı gerçekleştirildi. Ülke olarak önemli bir süreçten geçildiğini ifade eden Başkan Doğan, “ Bizler her zaman milletimizin yanındayız. Onların sorunlarına çözüm bulmak için elimizden geleni yapacağız. Bugüne kadar AK Parti Teşkilatı olarak ülkemiz için nasıl özveriyle çalıştıysak, bundan sonra da oluşturmayı planladığımız dinamik kadromuzla aynı kararlılık ve azimle çalışacağız.” dedi. Seydişehir Kadın kolları Başkanı Fatma Görür, Seydişehir’de istişarelerde bulunan Esra Başkan ve ekibine bu ziyaretlerinden dolayı memnun olduklarını söyledi.
AK Parti Konya İl Kadın Kolları Başkanı Esra Doğan ve Yönetim Kurulu Üyeleri Seydişehir İlçesini ziyaret etti.

Seydişehir AK Parti Kadın Kolları Başkanı Fatma Görür’ün ev sahipliğinde İlçe Kadın Kolları Yönetim Kurulu ile istişare toplantısı gerçekleştirildi.

Ülke olarak önemli bir süreçten geçildiğini ifade eden Başkan Doğan, “ Bizler her zaman milletimizin yanındayız. Onların sorunlarına çözüm bulmak için elimizden geleni yapacağız. Bugüne kadar AK Parti Teşkilatı olarak ülkemiz için nasıl özveriyle çalıştıysak, bundan sonra da oluşturmayı planladığımız dinamik kadromuzla aynı kararlılık ve azimle çalışacağız.” dedi.

Seydişehir Kadın kolları Başkanı Fatma Görür, Seydişehir’de istişarelerde bulunan Esra Başkan ve ekibine bu ziyaretlerinden dolayı memnun olduklarını söyledi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve seydisehirgundem.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.