whatsapp

Konya il başkanı Angı’ya ziyaret

SİYASET 08.02.2018 - 10:19, Güncelleme: 09.09.2021 - 14:46
 

Konya il başkanı Angı’ya ziyaret

AK Parti Seydişehir İlçe Başkanı Mustafa Konurer, Muhtarlar Derneği Başkanı Ramazan Demiray, ekipleriyle birlikte Konya İl Başkanı Hasan Angı’ya hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.
AK Parti Seydişehir İlçe Başkanı Mustafa Konurerve beraberindeki heyetin ziyaretinden duyduğu memnuniyeti ifade eden AK Parti Konya İl Başkanı Hasan Angı 2019 yılında hem yerelde, hem de genelde yapılacak olan seçimlerin Türkiye’nin geleceği açısından çok önemli olduğunu kaydetti. İl ve İlçe teşkilatları olarak çalışmalarımıza şimdiden başladıklarını ifade eden Angı, ‘’AK Parti ailesi olarak bir ve beraber olarak el ele vererek gece gündüz demeden var gücümüzle çalışacağız. AK Parti iktidarları döneminde ülkemiz ve milletimiz bir zamanlar hayal bile edilemeyen hizmetlere kavuştu. Milletten aldığımız gücü daima millete hizmet etme yolunda harcadık. Milletimiz kendisine hizmet eden ve önem veren AK Parti’yi ve başındaki lideri Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ı her seçimden daha da güçlenerek çıkardı. İnanıyorum ki milletimiz 2019 seçimlerinde bir kez daha AK Partinin gücüne güç katarak ülkeyi yönetime yetkisini işin ehli olan Sayın Recep Tayyip Erdoğan’a verecektir’’ dedi. 
AK Parti Seydişehir İlçe Başkanı Mustafa Konurer, Muhtarlar Derneği Başkanı Ramazan Demiray, ekipleriyle birlikte Konya İl Başkanı Hasan Angı’ya hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

AK Parti Seydişehir İlçe Başkanı Mustafa Konurerve beraberindeki heyetin ziyaretinden duyduğu memnuniyeti ifade eden AK Parti Konya İl Başkanı Hasan Angı 2019 yılında hem yerelde, hem de genelde yapılacak olan seçimlerin Türkiye’nin geleceği açısından çok önemli olduğunu kaydetti.

İl ve İlçe teşkilatları olarak çalışmalarımıza şimdiden başladıklarını ifade eden Angı, ‘’AK Parti ailesi olarak bir ve beraber olarak el ele vererek gece gündüz demeden var gücümüzle çalışacağız. AK Parti iktidarları döneminde ülkemiz ve milletimiz bir zamanlar hayal bile edilemeyen hizmetlere kavuştu. Milletten aldığımız gücü daima millete hizmet etme yolunda harcadık. Milletimiz kendisine hizmet eden ve önem veren AK Parti’yi ve başındaki lideri Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ı her seçimden daha da güçlenerek çıkardı. İnanıyorum ki milletimiz 2019 seçimlerinde bir kez daha AK Partinin gücüne güç katarak ülkeyi yönetime yetkisini işin ehli olan Sayın Recep Tayyip Erdoğan’a verecektir’’ dedi. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve seydisehirgundem.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.