whatsapp

Konya CHP il örgütünden polis haftası ziyareti

SİYASET 13.04.2021 - 13:55, Güncelleme: 09.09.2021 - 14:46
 

Konya CHP il örgütünden polis haftası ziyareti

CHP Konya İl Başkanı Barış Bektaş, Selçuklu İlçe Başkanı Ali Naci Çobanoğlu, Karatay İlçe Başkanı Refik Serttaş, Meram İlçe Başkanı Ahmet Yiğit ve İl Kadın Kolları Başkanı Damla Yılmaz’la birlikte Polis Haftası nedeniyle Güvenlik Şube Müdürü Ahmet Yılmaz’ı ve şube personeli polis memurlarını ziyaret ederek, polis haftasını kutladı. CHP’nin ziyaretinden memnun olduklarını belirten Güvenlik Şube Müdürü Ahmet Yılmaz, "Ülkemizin huzur ve güvenliğinin sağlanması için görevlerini büyük bir sorumluluk bilinciyle yerine getiren Emniyet Teşkilatımızın 176. yılına erişmesinin gururu ve onurunu yaşamaktayız. Milletimizin desteği ve sevgisini yanımızda hissederek görev aşkıyla şehrimizde vatandaşlarımızın huzur ve güveni için elimizden gelen gayreti gösteriyoruz. Ziyaretinden dolayı sizlere teşekkür ediyorum” dedi. Polislerimizi 3600 Ek Gösterge verilmelidir CHP Konya İl Başkanı Barış Bektaş ziyarette Polis haftasını kutlayarak, “Bizlerin huzur ve güveni için gece gündüz demeden mesai yapan bütün polislerimizin polis haftasını kutluyoruz.  Her zaman polislerimizin yanında olan partimiz, polislerimizin maaşlarının iyileşmesini sağlayacak olan 3600 ek göstergenin verilmesinden yanayız. İktidarın söz verip te bir türlü gerçekleştirmediği 3600 ek göstergenin polislerimize verilmesi için elimizden geleni yapacağız.  Emniyet teşkilatımız kurulduğu ilk günden beri ülkemizin birliği ve devletimizin bölünmez bütünlüğünün korumanın yanında, bizlerin huzur ve güveni içinde her türlü takdirin ötesinde bir başarı ortaya koyarak görevlerini yerine getiriyor. Her zaman bizlere verdiğiniz destekten ve bizi kabul etmenizden dolayı sizlere teşekkür ederek,  Emniyet Teşkilatımızın kuruluşunun 176. yıldönümünü en içten duygularla kutlarken, bütün polislerimize sevgi ve saygılarımı sunuyorum.”

CHP Konya İl Başkanı Barış Bektaş, Selçuklu İlçe Başkanı Ali Naci Çobanoğlu, Karatay İlçe Başkanı Refik Serttaş, Meram İlçe Başkanı Ahmet Yiğit ve İl Kadın Kolları Başkanı Damla Yılmaz’la birlikte Polis Haftası nedeniyle Güvenlik Şube Müdürü Ahmet Yılmaz’ı ve şube personeli polis memurlarını ziyaret ederek, polis haftasını kutladı.

CHP’nin ziyaretinden memnun olduklarını belirten Güvenlik Şube Müdürü Ahmet Yılmaz,

"Ülkemizin huzur ve güvenliğinin sağlanması için görevlerini büyük bir sorumluluk bilinciyle yerine getiren Emniyet Teşkilatımızın 176. yılına erişmesinin gururu ve onurunu yaşamaktayız. Milletimizin desteği ve sevgisini yanımızda hissederek görev aşkıyla şehrimizde vatandaşlarımızın huzur ve güveni için elimizden gelen gayreti gösteriyoruz. Ziyaretinden dolayı sizlere teşekkür ediyorum” dedi.

Polislerimizi 3600 Ek Gösterge verilmelidir

CHP Konya İl Başkanı Barış Bektaş ziyarette Polis haftasını kutlayarak, “Bizlerin huzur ve güveni için gece gündüz demeden mesai yapan bütün polislerimizin polis haftasını kutluyoruz.  Her zaman polislerimizin yanında olan partimiz, polislerimizin maaşlarının iyileşmesini sağlayacak olan 3600 ek göstergenin verilmesinden yanayız. İktidarın söz verip te bir türlü gerçekleştirmediği 3600 ek göstergenin polislerimize verilmesi için elimizden geleni yapacağız.  Emniyet teşkilatımız kurulduğu ilk günden beri ülkemizin birliği ve devletimizin bölünmez bütünlüğünün korumanın yanında, bizlerin huzur ve güveni içinde her türlü takdirin ötesinde bir başarı ortaya koyarak görevlerini yerine getiriyor. Her zaman bizlere verdiğiniz destekten ve bizi kabul etmenizden dolayı sizlere teşekkür ederek,  Emniyet Teşkilatımızın kuruluşunun 176. yıldönümünü en içten duygularla kutlarken, bütün polislerimize sevgi ve saygılarımı sunuyorum.”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve seydisehirgundem.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.