whatsapp

Konya- Antalya yolunda araç yoğunluğu

GÜNDEM 13.09.2016 - 13:26, Güncelleme: 09.09.2021 - 14:46
 

Konya- Antalya yolunda araç yoğunluğu

Konya- Seydişehir-Antalya karayolunda bayramın ikinci günü de trafik yoğunluğu oluştu.
Konya-Seydişehir- Antalya karayolunda  Bayramı aileleriyle geçirmek ya da tatil için güneye gidenlerin yolculuğu devam ediyor.  Sık sık tıkanan trafik ve sıcak hava nedeniyle sürücüler, zor anlar yaşarken trafik ekipleri denetimlerini sürdürüyor ve sürücüleri dikkatli olmaları konusunda uyarıyor. Konya, Antalya çevre yoluna 1 katrilyon lira yatırım yapıldığını ifade eden yetkililer, günde 600- 700, yılda  yaklaşık 2 milyon araç geçişiyle Türkiye’de en az trafik kazalarının yaşandığı bir yol ağına sahip olduğunu dile getirdiler.  
Konya- Seydişehir-Antalya karayolunda bayramın ikinci günü de trafik yoğunluğu oluştu.

Konya-Seydişehir- Antalya karayolunda  Bayramı aileleriyle geçirmek ya da tatil için güneye gidenlerin yolculuğu devam ediyor. 

Sık sık tıkanan trafik ve sıcak hava nedeniyle sürücüler, zor anlar yaşarken trafik ekipleri denetimlerini sürdürüyor ve sürücüleri dikkatli olmaları konusunda uyarıyor.

Konya, Antalya çevre yoluna 1 katrilyon lira yatırım yapıldığını ifade eden yetkililer, günde 600- 700, yılda  yaklaşık 2 milyon araç geçişiyle Türkiye’de en az trafik kazalarının yaşandığı bir yol ağına sahip olduğunu dile getirdiler.  

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve seydisehirgundem.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.