whatsapp

Konvoy dehşeti yaşanacak mı?

SİYASET 22.03.2019 - 13:07, Güncelleme: 09.09.2021 - 14:46
 

Konvoy dehşeti yaşanacak mı?

2014’de siyasi parti yöneticilerinin anlaşması ile ilçede son gün konvoyu düzenlenmemişti. 31 Mart Yerel Genel seçim çalışmalarını siyasi partiler ve adaylar sürdürürken, son günü düzenlenen araç konvoyu endişesi yine yaşanmaya başlandı. 2014 yerel genel seçimlerinde, ilçedeki siyasi parti yöneticileri anlaşma sağlamış ve son gün konvoyu yapılmayarak, her gürültü kirliliği yapılmamış ve hem de trafik keşmekeşi ile ilçe halkına işkence yaşatılmamıştı. İlk olarak CHP bu konuda konvoy yapmayacakları açıklaması gelmişti. Bu yıl da 30 Mart 2019 cumartesi günü konvoy konusunda endişeleri olan ilçe halkı, siyasi parti yöneticileri ve adaylara çağrı yaparak “Bizi rahatsız etmeyin, trafikte sorunlar yaratmayın ve kimsenin can güvenliğini de tehlikeye atmayın” çağrısında bulunuyorlar. 

2014’de siyasi parti yöneticilerinin anlaşması ile ilçede son gün konvoyu düzenlenmemişti.
31 Mart Yerel Genel seçim çalışmalarını siyasi partiler ve adaylar sürdürürken, son günü düzenlenen araç konvoyu endişesi yine yaşanmaya başlandı.

2014 yerel genel seçimlerinde, ilçedeki siyasi parti yöneticileri anlaşma sağlamış ve son gün konvoyu yapılmayarak, her gürültü kirliliği yapılmamış ve hem de trafik keşmekeşi ile ilçe halkına işkence yaşatılmamıştı.

İlk olarak CHP bu konuda konvoy yapmayacakları açıklaması gelmişti.

Bu yıl da 30 Mart 2019 cumartesi günü konvoy konusunda endişeleri olan ilçe halkı, siyasi parti yöneticileri ve adaylara çağrı yaparak “Bizi rahatsız etmeyin, trafikte sorunlar yaratmayın ve kimsenin can güvenliğini de tehlikeye atmayın” çağrısında bulunuyorlar. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve seydisehirgundem.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.