whatsapp

Konurer’in19 Mayıs mesajı

SİYASET 19.05.2018 - 10:24, Güncelleme: 09.09.2021 - 14:46
 

Konurer’in19 Mayıs mesajı

Ak Parti Seydişehir İlçe Başkanı Mustafa Konurer 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı nedeniyle bir kutlama mesajı yayınladı.
İlçe Başkanı Konurer yayınladığı kutlama mesajında; Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün 19 Mayıs 1919yılında Bandırma vapuruyla başlattığı milli mücadelenin 99. yıldönümünde millet olarak atalarımızdan bizlere miras kalan bu vatanı o gün olduğu gibi bugünde canı pahasına da olsa gözünü bile kırpmadan savunacak cesur yürekli gençlerimiz vardır. Ülkemizi işgal eden devletlerle mücadele etmek adına Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları tarafından başlatılan milli mücadele, Anadolu insanının vatan toprağını düşman işgalinden kurtarmak için ortaya koyduğu cesur ve kararlı mücadele sayesinde görülmemiş bir kahramanlık destanının yazılmasıyla sonuçlanmıştır. Türk milleti olarak Kurtuluş Savaşında elde ettiğimiz başarılarbirçok dünya devletlerinin bağımsızlığını kazanması noktasında örnek teşkil eden bir simge haline gelmiştir. Vatanımızın bağımsızlığı, ülkemizin ve devletimizin ilelebet varlığını sürdürebilmesi için mücadele eden başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere, tüm şehit ve gazilerimizi bir kez daha saygı ve rahmetle anıyorum. Atatürk’ün geleceğimizin teminatı olan gençlerimize armağan ettiği bu güzel bayramı  gençlerimizin de Türk gençliğine yakışır bir şekilde kutlayacakları inancıyla tüm Seydişehir halkının ve büyük Türk milletinin 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramlarını kutluyorum dedi.
Ak Parti Seydişehir İlçe Başkanı Mustafa Konurer 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı nedeniyle bir kutlama mesajı yayınladı.

İlçe Başkanı Konurer yayınladığı kutlama mesajında; Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün 19 Mayıs 1919yılında Bandırma vapuruyla başlattığı milli mücadelenin 99. yıldönümünde millet olarak atalarımızdan bizlere miras kalan bu vatanı o gün olduğu gibi bugünde canı pahasına da olsa gözünü bile kırpmadan savunacak cesur yürekli gençlerimiz vardır.

Ülkemizi işgal eden devletlerle mücadele etmek adına Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları tarafından başlatılan milli mücadele, Anadolu insanının vatan toprağını düşman işgalinden kurtarmak için ortaya koyduğu cesur ve kararlı mücadele sayesinde görülmemiş bir kahramanlık destanının yazılmasıyla sonuçlanmıştır. Türk milleti olarak Kurtuluş Savaşında elde ettiğimiz başarılarbirçok dünya devletlerinin bağımsızlığını kazanması noktasında örnek teşkil eden bir simge haline gelmiştir.

Vatanımızın bağımsızlığı, ülkemizin ve devletimizin ilelebet varlığını sürdürebilmesi için mücadele eden başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere, tüm şehit ve gazilerimizi bir kez daha saygı ve rahmetle anıyorum. Atatürk’ün geleceğimizin teminatı olan gençlerimize armağan ettiği bu güzel bayramı  gençlerimizin de Türk gençliğine yakışır bir şekilde kutlayacakları inancıyla tüm Seydişehir halkının ve büyük Türk milletinin 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramlarını kutluyorum dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve seydisehirgundem.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.