whatsapp

Konurer’in Regaip kandili mesajı

SİYASET 22.03.2018 - 11:12, Güncelleme: 09.09.2021 - 14:46
 

Konurer’in Regaip kandili mesajı

AK Parti Seydişehir İlçe Başkanı Mustafa Konurer Regaip Kandili dolayısıyla bir kutlama mesajı yayımladı.
Bolluk, bereket, fazilet anlamına gelen ve üç ayların ilk kandil gecesi olan Regaip Kandilinin âlemlerin yaratıcısı olan yüce Allah'ın (c.c)  kullarına lütuflarını bol bol verdiği mübarek bir gece olduğunu söyleyen AK Parti Seydişehir İlçe Başkanı Mustafa Konurer, Regaip Kandili biz kulların affedilmek adına yalvarış ve yakarışlarını Yüce Mevla'ya sunacağı ve onun sonsuz affından, merhametinden, iyiliğinden bol bol yararlanacağı umut, huzur ve müjde gecesidir dedi. Müslümanlar arasında yardımlaşma, dayanışma, hayır ve iyilik duygularının artarak yoğunlaştığı kandil gecelerinin sevginin, hoşgörünün, birlik ve beraberliğin güçlenmesine vesile olan mübarek günler olduğunu söyleyen AK Parti İlçe Başkanı Konurer  Müslümanlar için kandiller adeta manevi bir hasat gecesi gibidir. Değerini bilen kullarına Rabbimiz fazlasıyla mükâfatını verir. Bu duygu ve düşüncelerle mübarek üç ayların ilk kandil gecesi olan Regaip Kandilinin tüm insanlığa barış ve huzur getirmesi temennisiyle, Seydişehirli hemşerilerimin ve tüm İslam âleminin Regaip Kandillerini kutlar, aileleriyle birlikte sağlıklı, huzurlu ve mutlu daha nice kandillere erişmelerini yüce Allah’tan (c.c) niyaz ederim dedi.
AK Parti Seydişehir İlçe Başkanı Mustafa Konurer Regaip Kandili dolayısıyla bir kutlama mesajı yayımladı.

Bolluk, bereket, fazilet anlamına gelen ve üç ayların ilk kandil gecesi olan Regaip Kandilinin âlemlerin yaratıcısı olan yüce Allah'ın (c.c)  kullarına lütuflarını bol bol verdiği mübarek bir gece olduğunu söyleyen AK Parti Seydişehir İlçe Başkanı Mustafa Konurer, Regaip Kandili biz kulların affedilmek adına yalvarış ve yakarışlarını Yüce Mevla'ya sunacağı ve onun sonsuz affından, merhametinden, iyiliğinden bol bol yararlanacağı umut, huzur ve müjde gecesidir dedi.

Müslümanlar arasında yardımlaşma, dayanışma, hayır ve iyilik duygularının artarak yoğunlaştığı kandil gecelerinin sevginin, hoşgörünün, birlik ve beraberliğin güçlenmesine vesile olan mübarek günler olduğunu söyleyen AK Parti İlçe Başkanı Konurer  Müslümanlar için kandiller adeta manevi bir hasat gecesi gibidir. Değerini bilen kullarına Rabbimiz fazlasıyla mükâfatını verir.

Bu duygu ve düşüncelerle mübarek üç ayların ilk kandil gecesi olan Regaip Kandilinin tüm insanlığa barış ve huzur getirmesi temennisiyle, Seydişehirli hemşerilerimin ve tüm İslam âleminin Regaip Kandillerini kutlar, aileleriyle birlikte sağlıklı, huzurlu ve mutlu daha nice kandillere erişmelerini yüce Allah’tan (c.c) niyaz ederim dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve seydisehirgundem.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.