whatsapp

Konurer,in muhtarlar günü mesajı

SİYASET 19.10.2018 - 10:36, Güncelleme: 09.09.2021 - 14:46
 

Konurer,in muhtarlar günü mesajı

AK Parti Seydişehir İlçe Başkanı Mustafa Konurer 19 Ekim Muhtarlar günü mesajı yayınladı. Konurer, ‘’Kültürümüzün ve toplumsal hayatımızın önemli yapı taşlarından birini oluşturan görevlerden bir tanesi de muhtarlık mesleğidir. Şehirleri oluşturan mahallelerin sorumlusu olan muhtarlarımız, halk ile resmi kurumlar arasında köprü vazifesi görmekte ve yapılması gereken hizmetlerin gerçekleşmesin de büyük emek sarf etmektedirler. Mahallelerde oluşan her türlü sorunun çözüme kavuşması noktasında fedakârca mücadele eden muhtarlarımız, memleketin kalkınması adına sağladıkları katkılarla takdire şayan kaliteli hizmetlere vesile olmaktadırlar. Üzerine yüklenen sorumluluğun bilinciyle canla başla çalışarak sorumlu oldukları mahallenin gelişmesi için projeler üreten, halkın derdiyle dertlenen, sevinciyle neşelenen, milletimizin temsilcileri olan muhtarlarımıza yaptıkları özverili çalışmalardan dolayı teşekkür ediyor, görevlerinde başarılar diliyorum. Bu duygu ve düşüncelerle başta ilçemizin 55 mahallesinde görev yapan muhtarlarımızın gününü kutluyor, aileleriyle birlikte sağlık huzurlu ve mutluluk dolu günler yaşamalarını temenni ediyorum” dedi.

AK Parti Seydişehir İlçe Başkanı Mustafa Konurer 19 Ekim Muhtarlar günü mesajı yayınladı.

Konurer, ‘’Kültürümüzün ve toplumsal hayatımızın önemli yapı taşlarından birini oluşturan görevlerden bir tanesi de muhtarlık mesleğidir. Şehirleri oluşturan mahallelerin sorumlusu olan muhtarlarımız, halk ile resmi kurumlar arasında köprü vazifesi görmekte ve yapılması gereken hizmetlerin gerçekleşmesin de büyük emek sarf etmektedirler.

Mahallelerde oluşan her türlü sorunun çözüme kavuşması noktasında fedakârca mücadele eden muhtarlarımız, memleketin kalkınması adına sağladıkları katkılarla takdire şayan kaliteli hizmetlere vesile olmaktadırlar. Üzerine yüklenen sorumluluğun bilinciyle canla başla çalışarak sorumlu oldukları mahallenin gelişmesi için projeler üreten, halkın derdiyle dertlenen, sevinciyle neşelenen, milletimizin temsilcileri olan muhtarlarımıza yaptıkları özverili çalışmalardan dolayı teşekkür ediyor, görevlerinde başarılar diliyorum.

Bu duygu ve düşüncelerle başta ilçemizin 55 mahallesinde görev yapan muhtarlarımızın gününü kutluyor, aileleriyle birlikte sağlık huzurlu ve mutluluk dolu günler yaşamalarını temenni ediyorum” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve seydisehirgundem.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.