whatsapp

Konurer’in miraç kandili mesajı

SİYASET 22.04.2017 - 17:33, Güncelleme: 09.09.2021 - 14:46
 

Konurer’in miraç kandili mesajı

Ak Parti Seydişehir İlçe Başkanı Mustafa Konurer Miraç Kandili münasebetiyle yayımladığı kutlama mesajında kandilin tüm İslam Âlemine hayırlar getirmesi temennisinde bulundu.
AK Parti İlçe Başkanı Konurer mesajında; Kandiller insanların gönlünü aydınlatan, toplumun manevi değerlerinin daha güçlü olmasını sağlayan önemli ve özel gecelerdir. Asırlardır büyük bir heyecanla kutladığımız mübarek Miraç Kandili Müslüman kardeşlerimizin inanç ve kültür dünyalarında vazgeçilmesi mümkün olmayan bir öneme sahiptir. Peygamber efendimiz Hz. Muhammed Mustafa’nın (s.a.v) mucizelerle dolu olan yolculuğunun başladığı Miraç gecesi bizlere yüce Allah’ın rızasıyla nice güzel derecelere erişebileceğimizin açık bir göstergesidir. Birlik ve beraberliğe daha çok ihtiyaç duyduğumuz şu hassas dönemde böyle mübarek kandil gecelerinin önemi bir kat daha fazla artmaktadır. Bizi birbirimize yaklaştıran mübarek kandiller yardımlaşmaya, güzel ahlaka, hoşgörüye ve kurtuluşa giden yolun habercileridir. Müslümanlar olarak yapılan tüm engellemelere rağmen inancımızın bir gereği olarak dinimize sıkı sıkıya sarılmalı ve İslam’ın yolunda hızla ilerlemekten asla taviz vermemeliyiz. Bu duygu ve düşüncelerle Miraç Kandilinin tüm insanlığın huzuru için iyiliğe, barışa, dostluğa ve kardeşliğe vesile olmasını temenni eder, Seydişehirli vatandaşlarımın ve tüm İslam âleminin kandillerini kutlar, Ülkemize ve milletimize hayırlar getirmesini dilerim.
Ak Parti Seydişehir İlçe Başkanı Mustafa Konurer Miraç Kandili münasebetiyle yayımladığı kutlama mesajında kandilin tüm İslam Âlemine hayırlar getirmesi temennisinde bulundu.

AK Parti İlçe Başkanı Konurer mesajında; Kandiller insanların gönlünü aydınlatan, toplumun manevi değerlerinin daha güçlü olmasını sağlayan önemli ve özel gecelerdir. Asırlardır büyük bir heyecanla kutladığımız mübarek Miraç Kandili Müslüman kardeşlerimizin inanç ve kültür dünyalarında vazgeçilmesi mümkün olmayan bir öneme sahiptir. Peygamber efendimiz Hz. Muhammed Mustafa’nın (s.a.v) mucizelerle dolu olan yolculuğunun başladığı Miraç gecesi bizlere yüce Allah’ın rızasıyla nice güzel derecelere erişebileceğimizin açık bir göstergesidir.

Birlik ve beraberliğe daha çok ihtiyaç duyduğumuz şu hassas dönemde böyle mübarek kandil gecelerinin önemi bir kat daha fazla artmaktadır. Bizi birbirimize yaklaştıran mübarek kandiller yardımlaşmaya, güzel ahlaka, hoşgörüye ve kurtuluşa giden yolun habercileridir. Müslümanlar olarak yapılan tüm engellemelere rağmen inancımızın bir gereği olarak dinimize sıkı sıkıya sarılmalı ve İslam’ın yolunda hızla ilerlemekten asla taviz vermemeliyiz.

Bu duygu ve düşüncelerle Miraç Kandilinin tüm insanlığın huzuru için iyiliğe, barışa, dostluğa ve kardeşliğe vesile olmasını temenni eder, Seydişehirli vatandaşlarımın ve tüm İslam âleminin kandillerini kutlar, Ülkemize ve milletimize hayırlar getirmesini dilerim.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve seydisehirgundem.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.