whatsapp

Konurer’in mevlid kandili mesajı

SİYASET 19.11.2018 - 12:39, Güncelleme: 09.09.2021 - 14:46
 

Konurer’in mevlid kandili mesajı

AK Parti Seydişehir İlçe Başkanı Mustafa Konurer, Mevlid Kandili münasebetiyle kutlama mesajı yayımladı. Konurer mesajında; Âlemlere rahmet olarak gönderilen son peygamber Hz. Muhammed Mustafa (s.a.v) efendimizin dünyaya gelişinin yıldönümünde büyük bir heyecanla idrak edeceğimiz mübarek gecelerin ilki olan bir Mevlid kandiline daha ulaşmanın sevincini ve mutluluğunu tüm Müslümanlar olarak hep birlikte yaşamaktayız. Resulallah (s.a.v) efendimiz cehaletin en üst seviyelere ulaştığı bir dönemde dünyamızı şereflendirerek Kâinata ilahi bir nur ve rahmani bir şifa olmuştur. Karşılaştığı birçok engele rağmen insanların içine düştüğü yanlıştan kurtulmaları için onları Allah (c.c) katında tek din olan İslam’a davet eden peygamber efendimiz (s.a.v) insanlara her zaman iyiyi ve doğruyu öğreten bir önder olmuştur. Biz kulların yalvarış ve yakarışlarını Yüce Mevla’ya sunacağı ve O’nun sonsuz affından ve merhametinden yararlanacağı mübarek Mevlid kandili umut, huzur ve müjde gecesidir. Yüce Allah’ın (c.c) bu mübarek gecede yapacağımız dua ve ibadetleri kabul etmesi temennisiyle, Seydişehirli hemşerilerimin ve tüm İslam âleminin mübarek Mevlit Kandilini kutlar, aileleriyle birlikte sağlık ve huzur içerisinde daha nice kandillere erişmelerini yüce Allah’tan (c.c) niyaz ederim.

AK Parti Seydişehir İlçe Başkanı Mustafa Konurer, Mevlid Kandili münasebetiyle kutlama mesajı yayımladı.

Konurer mesajında; Âlemlere rahmet olarak gönderilen son peygamber Hz. Muhammed Mustafa (s.a.v) efendimizin dünyaya gelişinin yıldönümünde büyük bir heyecanla idrak edeceğimiz mübarek gecelerin ilki olan bir Mevlid kandiline daha ulaşmanın sevincini ve mutluluğunu tüm Müslümanlar olarak hep birlikte yaşamaktayız.

Resulallah (s.a.v) efendimiz cehaletin en üst seviyelere ulaştığı bir dönemde dünyamızı şereflendirerek Kâinata ilahi bir nur ve rahmani bir şifa olmuştur. Karşılaştığı birçok engele rağmen insanların içine düştüğü yanlıştan kurtulmaları için onları Allah (c.c) katında tek din olan İslam’a davet eden peygamber efendimiz (s.a.v) insanlara her zaman iyiyi ve doğruyu öğreten bir önder olmuştur.

Biz kulların yalvarış ve yakarışlarını Yüce Mevla’ya sunacağı ve O’nun sonsuz affından ve merhametinden yararlanacağı mübarek Mevlid kandili umut, huzur ve müjde gecesidir. Yüce Allah’ın (c.c) bu mübarek gecede yapacağımız dua ve ibadetleri kabul etmesi temennisiyle, Seydişehirli hemşerilerimin ve tüm İslam âleminin mübarek Mevlit Kandilini kutlar, aileleriyle birlikte sağlık ve huzur içerisinde daha nice kandillere erişmelerini yüce Allah’tan (c.c) niyaz ederim.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve seydisehirgundem.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.