whatsapp

Konurer'in mevlid kandili mesajı

SİYASET 29.11.2017 - 11:11, Güncelleme: 09.09.2021 - 14:46
 

Konurer'in mevlid kandili mesajı

Ak Parti Seydişehir İlçe Başkanı Mustafa Konurer, Mevlid Kandili münasebetiyle bir mesaj yayımladı.
Ak Parti İlçe Başkanı Mustafa Konurer yayımladığı mesajda; Alemlere rahmet olarak gönderilen sevgili peygamberimiz Hz. Muhammed Mustafa (s.a.v) efendimizin dünyayı şereflendirişinin 1446. yıldönümü olan bir Mevlid kandiline daha erişmenin sevincini ve mutluluğunu tüm Müslüman alemi olarak hep birlikte yaşamaktayız. Cehaletin en üst seviyelere ulaştığı bir dönemde dünyamızı şereflendiren Resulallah (s.a.v) efendimiz dünyaya ilahi bir nur ve rahmani bir şifa olmuştur. Karşılaştığı birçok engele rağmen insanların içine düştüğü yanlıştan kurtulmaları için onları Allah (c.c) katında tek din olan İslam’a davet eden peygamber efendimiz (s.a.v) insanlara her zaman iyiyi ve doğruyu öğreten bir önder olmuştur. Mevlid kandili biz kulların yalvarış ve yakarışlarını Yüce Mevla’ya sunacağı ve O’nun sonsuz affından ve merhametinden yararlanacağı huzur ve müjde gecesidir. Yüce Allah’ın (c.c) bu mübarek gecede yapacağımız dua ve ibadetleri kabul etmesi temennisiyle, Seydişehirli hemşerilerimin ve tüm İslam âleminin mübarek Mevlid Kandilini kutlar, aileleriyle birlikte sağlık ve huzur içerisinde daha nice kandillere erişmelerini yüce Allah’tan (c.c) temenni ederim” dedi.
Ak Parti Seydişehir İlçe Başkanı Mustafa Konurer, Mevlid Kandili münasebetiyle bir mesaj yayımladı.

Ak Parti İlçe Başkanı Mustafa Konurer yayımladığı mesajda; Alemlere rahmet olarak gönderilen sevgili peygamberimiz Hz. Muhammed Mustafa (s.a.v) efendimizin dünyayı şereflendirişinin 1446. yıldönümü olan bir Mevlid kandiline daha erişmenin sevincini ve mutluluğunu tüm Müslüman alemi olarak hep birlikte yaşamaktayız.

Cehaletin en üst seviyelere ulaştığı bir dönemde dünyamızı şereflendiren Resulallah (s.a.v) efendimiz dünyaya ilahi bir nur ve rahmani bir şifa olmuştur. Karşılaştığı birçok engele rağmen insanların içine düştüğü yanlıştan kurtulmaları için onları Allah (c.c) katında tek din olan İslam’a davet eden peygamber efendimiz (s.a.v) insanlara her zaman iyiyi ve doğruyu öğreten bir önder olmuştur.

Mevlid kandili biz kulların yalvarış ve yakarışlarını Yüce Mevla’ya sunacağı ve O’nun sonsuz affından ve merhametinden yararlanacağı huzur ve müjde gecesidir. Yüce Allah’ın (c.c) bu mübarek gecede yapacağımız dua ve ibadetleri kabul etmesi temennisiyle, Seydişehirli hemşerilerimin ve tüm İslam âleminin mübarek Mevlid Kandilini kutlar, aileleriyle birlikte sağlık ve huzur içerisinde daha nice kandillere erişmelerini yüce Allah’tan (c.c) temenni ederim” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve seydisehirgundem.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.