whatsapp

Konurer’in Kadir gecesi mesajı

SİYASET 21.06.2017 - 11:29, Güncelleme: 09.09.2021 - 14:46
 

Konurer’in Kadir gecesi mesajı

Ak Parti Seydişehir İlçe Başkanı Mustafa Konurer Kadir Gecesi dolayısıyla bir kutlama mesajı yayınladı.
Konurer, Başı rahmet, ortası mağfiret sonu ise cehennemden kurtuluşa vesile olan Ramazan-ı Şerifi uğurlamanın hüznünü yaşarken Kutsal kitabımız Kur'an-ı Kerim'de 'Bin aydan daha hayırlı' olduğu müjdelenen mübarek Kadir gecesine ulaşmanın sevinç ve mutluluğunu da tüm Müslüman âlemi olarak hep birlikte yaşamaktayız. Tutulan oruçlarla yapılan ibadet ve yardımlarla manevi huzurun en üst seviyelere kadar ulaştığı mübarek Ramazan-ı Şerif, Kadir gecesi ile zirveye ulaşmakta ve bayram sevinci ile taçlanmaktadır. Rahmet ve mağfiretin sağanak halinde indiği Kadir Gecesinin faziletine inanarak idrak ettiğimiz takdirde inşallah İslam âleminin yaşadığı sıkıntılı dönemlerden biran evvel kurtularak huzura ve refaha erişmesine vesilece olacaktır.  Bu duygu ve düşüncelerle Bin aydan daha hayırlı olan Kadir Gecesinin, ülkemiz başta olmak üzere tüm insanlığa sevgi ve barış getirmesini yüce Allah’tan niyaz eder, bu mübarek Gecenin hürmetine başta 15 Temmuz şehitlerimiz olmak üzere bu kutsal vatan toprakları için canlarını feda eden tüm aziz şehitlerimize Allah'tan rahmet, ailelerine ve yakınlarına başsağlığı ve sabırlar diler, başta Seydişehirli hemşerilerim olmak üzere tüm Müslüman aleminin Kadir Gecesini canı gönülden kutlarım dedi.
Ak Parti Seydişehir İlçe Başkanı Mustafa Konurer Kadir Gecesi dolayısıyla bir kutlama mesajı yayınladı.

Konurer, Başı rahmet, ortası mağfiret sonu ise cehennemden kurtuluşa vesile olan Ramazan-ı Şerifi uğurlamanın hüznünü yaşarken Kutsal kitabımız Kur'an-ı Kerim'de 'Bin aydan daha hayırlı' olduğu müjdelenen mübarek Kadir gecesine ulaşmanın sevinç ve mutluluğunu da tüm Müslüman âlemi olarak hep birlikte yaşamaktayız.

Tutulan oruçlarla yapılan ibadet ve yardımlarla manevi huzurun en üst seviyelere kadar ulaştığı mübarek Ramazan-ı Şerif, Kadir gecesi ile zirveye ulaşmakta ve bayram sevinci ile taçlanmaktadır. Rahmet ve mağfiretin sağanak halinde indiği Kadir Gecesinin faziletine inanarak idrak ettiğimiz takdirde inşallah İslam âleminin yaşadığı sıkıntılı dönemlerden biran evvel kurtularak huzura ve refaha erişmesine vesilece olacaktır. 

Bu duygu ve düşüncelerle Bin aydan daha hayırlı olan Kadir Gecesinin, ülkemiz başta olmak üzere tüm insanlığa sevgi ve barış getirmesini yüce Allah’tan niyaz eder, bu mübarek Gecenin hürmetine başta 15 Temmuz şehitlerimiz olmak üzere bu kutsal vatan toprakları için canlarını feda eden tüm aziz şehitlerimize Allah'tan rahmet, ailelerine ve yakınlarına başsağlığı ve sabırlar diler, başta Seydişehirli hemşerilerim olmak üzere tüm Müslüman aleminin Kadir Gecesini canı gönülden kutlarım dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve seydisehirgundem.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.