whatsapp

Konurer’in engelliler haftası kutlaması

SİYASET 12.05.2018 - 09:48, Güncelleme: 09.09.2021 - 14:46
 

Konurer’in engelliler haftası kutlaması

Ak Parti Seydişehir ilçe Başkanı Mustafa Konurer10-16 Mayıs Engelliler haftası münasebetiyle bir kutlama mesajı yayımladı.
İlçe Başkanı Mustafa Konurer yayımladığı mesajında;  Huzurlu ve güvenli bir toplum oluşturulmasının yolu, engelli vatandaşlarımızın toplumun ayrılmaz birer parçası haline getirilmesiyle mümkündür. Toplumumuzun önemli bir bölümünü oluşturan, engelli kardeşlerimizin günlük yaşamlarında karşılaştıkları güçlükleri yakından takip etmemiz ve sorunlarının çözüme kavuşturulması noktasında her kesimden insanın üzerine düşen görevi en iyi şekilde yerine getirmesi gerekmektedir. Yaşadığımız dünyada, engelli kardeşlerimizin hayatlarını istedikleri şekilde sürdürebilmeleri için sağlanan imkân ve kolaylıklar, bir toplumun gelişmişlik düzeyi ve çağdaşlığının ispatı olmakla beraber, insana verilen değer ve öneminde bir göstergesidir. Bu konuda hükümetimiz engelli vatandaşlarımızın yaşamlarının kolaylaştırılması ve iyileştirilmesi yönünde son yıllarda çok önemli yasal düzenlemeler yapmıştır. Her normal insanın bir engelli adayı olduğu gerçeğini aklımızdan hiçbir zaman çıkarmamamız ve bu doğrultu da engelli kardeşlerimize yardımcı olmamız gerekmektedir. Engellilerin normal bir hayat sürmeleri ancak toplumsal duyarlılık oluşturmakla mümkündür. Engelli kardeşlerimizi sadece bir gün değil hayatımızın her anında hatırlamamız gerekmektedir. Bu duygu ve düşüncelerle tüm engelli vatandaşlarımızın Engelliler Haftasını kutlar, aileleriyle birlikte sağlıklı, huzurlu ve mutlu bir hayat sürmelerini temenni ederim dedi.
Ak Parti Seydişehir ilçe Başkanı Mustafa Konurer10-16 Mayıs Engelliler haftası münasebetiyle bir kutlama mesajı yayımladı.

İlçe Başkanı Mustafa Konurer yayımladığı mesajında;  Huzurlu ve güvenli bir toplum oluşturulmasının yolu, engelli vatandaşlarımızın toplumun ayrılmaz birer parçası haline getirilmesiyle mümkündür. Toplumumuzun önemli bir bölümünü oluşturan, engelli kardeşlerimizin günlük yaşamlarında karşılaştıkları güçlükleri yakından takip etmemiz ve sorunlarının çözüme kavuşturulması noktasında her kesimden insanın üzerine düşen görevi en iyi şekilde yerine getirmesi gerekmektedir.

Yaşadığımız dünyada, engelli kardeşlerimizin hayatlarını istedikleri şekilde sürdürebilmeleri için sağlanan imkân ve kolaylıklar, bir toplumun gelişmişlik düzeyi ve çağdaşlığının ispatı olmakla beraber, insana verilen değer ve öneminde bir göstergesidir. Bu konuda hükümetimiz engelli vatandaşlarımızın yaşamlarının kolaylaştırılması ve iyileştirilmesi yönünde son yıllarda çok önemli yasal düzenlemeler yapmıştır.

Her normal insanın bir engelli adayı olduğu gerçeğini aklımızdan hiçbir zaman çıkarmamamız ve bu doğrultu da engelli kardeşlerimize yardımcı olmamız gerekmektedir. Engellilerin normal bir hayat sürmeleri ancak toplumsal duyarlılık oluşturmakla mümkündür. Engelli kardeşlerimizi sadece bir gün değil hayatımızın her anında hatırlamamız gerekmektedir.

Bu duygu ve düşüncelerle tüm engelli vatandaşlarımızın Engelliler Haftasını kutlar, aileleriyle birlikte sağlıklı, huzurlu ve mutlu bir hayat sürmelerini temenni ederim dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve seydisehirgundem.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.