whatsapp

Konurer'in berat kandili mesajı

SİYASET 30.04.2018 - 09:19, Güncelleme: 09.09.2021 - 14:46
 

Konurer'in berat kandili mesajı

Ak Parti Seydişehir İlçe Başkanı Mustafa Konurer Berat Kandili münasebetiyle bir kutlama mesajı yayımladı.
İlçe Başkanı Konurer yayımladığı kandil mesajında; Kelime anlamı olarak borçtan kurtulma, temize çıkıp aklanma, ceza veya sorumluluktan kurtulma gibi anlamlara gelen bir Berat Kandiline daha erişmenin heyecanını ve mutluluğunu tüm Müslüman  olarak birlikte yaşamaktayız.  Bu mübarek gecede ferdi ve ailevi hayatımızla birlikte, toplumsal hayatımızı, barış, huzur ve kardeşliğimizi tehdit eden maddi ve manevi pek çok olumsuzluğun yaşandığı günümüz dünyasında Kur'an-ı Kerim'deki; "Allah'ın rahmetinden ümit kesmeyin! Çünkü Allah bütün günahları bağışlar. Şüphesiz ki O çok bağışlayan, çok esirgeyendir." (Zümer, 39/53) müjdesinin farkına vararak, günah ve kusurlarımızdan dolayı tövbe etmeliyiz.  Peygamber Efendimiz Hz. Muhammed Mustafa (S.A.V) berat gecesinde yüce Allah’ın kendisinden bağışlanma dileyenleri affedeceğini, yapılan duaları kabul edeceğini müjdelemiştir. Yüce Allah’ın kulları olarak biz insanlara verilen bu fırsatı iyi değerlendirmemiz ve mübarek Berat gecesin de Cenab-ı Allah’tan canı gönülden affedilmeyi dilememiz gerekmektedir.  Bu duygu ve düşüncelerle  Seydişehir'li hemşerilerimin ve İslam âleminin ‘Berat Kandillerini en kalbi duygularımla tebrik eder, şehrimizin, ülkemizin ve İslam Âleminin birlik ve beraberliğine vesile olmasını, yüce Mevla’dan  niyaz ederim dedi.
Ak Parti Seydişehir İlçe Başkanı Mustafa Konurer Berat Kandili münasebetiyle bir kutlama mesajı yayımladı.

İlçe Başkanı Konurer yayımladığı kandil mesajında; Kelime anlamı olarak borçtan kurtulma, temize çıkıp aklanma, ceza veya sorumluluktan kurtulma gibi anlamlara gelen bir Berat Kandiline daha erişmenin heyecanını ve mutluluğunu tüm Müslüman  olarak birlikte yaşamaktayız. 
Bu mübarek gecede ferdi ve ailevi hayatımızla birlikte, toplumsal hayatımızı, barış, huzur ve kardeşliğimizi tehdit eden maddi ve manevi pek çok olumsuzluğun yaşandığı günümüz dünyasında Kur'an-ı Kerim'deki; "Allah'ın rahmetinden ümit kesmeyin! Çünkü Allah bütün günahları bağışlar. Şüphesiz ki O çok bağışlayan, çok esirgeyendir." (Zümer, 39/53) müjdesinin farkına vararak, günah ve kusurlarımızdan dolayı tövbe etmeliyiz. 
Peygamber Efendimiz Hz. Muhammed Mustafa (S.A.V) berat gecesinde yüce Allah’ın kendisinden bağışlanma dileyenleri affedeceğini, yapılan duaları kabul edeceğini müjdelemiştir. Yüce Allah’ın kulları olarak biz insanlara verilen bu fırsatı iyi değerlendirmemiz ve mübarek Berat gecesin de Cenab-ı Allah’tan canı gönülden affedilmeyi dilememiz gerekmektedir. 
Bu duygu ve düşüncelerle  Seydişehir'li hemşerilerimin ve İslam âleminin ‘Berat Kandillerini en kalbi duygularımla tebrik eder, şehrimizin, ülkemizin ve İslam Âleminin birlik ve beraberliğine vesile olmasını, yüce Mevla’dan  niyaz ederim dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve seydisehirgundem.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.