whatsapp

Konurer’in basın bayramı mesajı

SİYASET 24.07.2018 - 10:28, Güncelleme: 09.09.2021 - 14:46
 

Konurer’in basın bayramı mesajı

Ak Parti Seydişehir İlçe Başkanı Mustafa Konurer 24 Temmuz Gazeteciler ve Basın Bayramı dolayısıyla bir kutlama mesajı yayınladı. İlçe Başkanı Konurer yayımladığı kutlama mesajında; Doğru, tarafsız, ilkeli ve şeffaf yayıncılık anlayışıyla dünyada ve ülkemizde olup biten olayları sıcağı sıcağına kamuoyuna aktaran yerel ve ulusal basınımız toplumun bilinçlenmesi konusunda önemli bir görevi yerine getirmektedir. Toplumu bilgilendiren doğru ve gerçek haberlerle görsel ve yazılı olarak görevini yerine getiren basın mensuplarımız meslek ilkelerine uyarak tarafsız habercilik anlayışıyla çalışmayı kendilerine ilke edinerek ve zorluklar karşısında yılmadan mücadele ederek görevlerini en iyi şekilde yapmanın gayreti içerisindedirler. Yerel ve ulusal basınımızın değerli temsilcileri mesleki görevlerini en iyi şekilde yerine getirebilmek için canlarını hiçe sayarak görevlerini özverili bir şekilde yapmaktadırlar. Hayatımızın vazgeçilmezleri arasında yerini alan basın sektörünün yaptığı haberler halkın haber alma özgürlüğüne katkı sağlayarak bilinçli toplumların oluşmasına vesile olmaktadır. Bu duygu ve düşüncelerle kamuoyunun bilgilenmesi hususunda yerel ve ulusal alanda görev yapan yazılı ve görsel basınımızın tüm mensuplarının 24 Temmuz Gazeteciler ve Basın Bayramını en kalbi duygularımla kutlar, Görevi başında hayata veda eden basın şehitlerimize Allah’tan rahmet, çalışan gazetecilerimize de görevlerinde başarılar dilerim dedi.

Ak Parti Seydişehir İlçe Başkanı Mustafa Konurer 24 Temmuz Gazeteciler ve Basın Bayramı dolayısıyla bir kutlama mesajı yayınladı.

İlçe Başkanı Konurer yayımladığı kutlama mesajında; Doğru, tarafsız, ilkeli ve şeffaf yayıncılık anlayışıyla dünyada ve ülkemizde olup biten olayları sıcağı sıcağına kamuoyuna aktaran yerel ve ulusal basınımız toplumun bilinçlenmesi konusunda önemli bir görevi yerine getirmektedir.

Toplumu bilgilendiren doğru ve gerçek haberlerle görsel ve yazılı olarak görevini yerine getiren basın mensuplarımız meslek ilkelerine uyarak tarafsız habercilik anlayışıyla çalışmayı kendilerine ilke edinerek ve zorluklar karşısında yılmadan mücadele ederek görevlerini en iyi şekilde yapmanın gayreti içerisindedirler.

Yerel ve ulusal basınımızın değerli temsilcileri mesleki görevlerini en iyi şekilde yerine getirebilmek için canlarını hiçe sayarak görevlerini özverili bir şekilde yapmaktadırlar. Hayatımızın vazgeçilmezleri arasında yerini alan basın sektörünün yaptığı haberler halkın haber alma özgürlüğüne katkı sağlayarak bilinçli toplumların oluşmasına vesile olmaktadır.

Bu duygu ve düşüncelerle kamuoyunun bilgilenmesi hususunda yerel ve ulusal alanda görev yapan yazılı ve görsel basınımızın tüm mensuplarının 24 Temmuz Gazeteciler ve Basın Bayramını en kalbi duygularımla kutlar, Görevi başında hayata veda eden basın şehitlerimize Allah’tan rahmet, çalışan gazetecilerimize de görevlerinde başarılar dilerim dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve seydisehirgundem.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.