whatsapp

Konurer’in 10 Kasım mesajı

SİYASET 10.11.2016 - 08:45, Güncelleme: 09.09.2021 - 14:46
 

Konurer’in 10 Kasım mesajı

Ak Parti Seydişehir İlçe Başkanı Mustafa Konurer Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün ölümünün 78. Yıldönümü münasebetiyle bir mesaj yayınladı.
İlçe Başkanı Mustafa Konurer Mesajında; Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucusu, büyük devlet adamı Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü ebediyete uğurladığımız 10 Kasım 1938 yılından bu yana her yıl olduğu gibi bu yılda onu bir kez daha saygıyla anıyoruz. Atatürk, ülkenin ve halkın içinde bulunduğu imkânsızlıklara rağmen düşman karşısında boyun eğmek yerine, azimli, kararlı ve dirençli tutumuyla Türk halkını bağımsız Türkiye ülküsü doğrultusunda yönlendirerek büyük zaferlere ulaşılmamızı sağlayan eşsiz bir devlet adamıdır. Bu duygu ve düşüncelerle Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk’ü ölümünün 78. yıldönümünde saygı, rahmet ve minnetle anıyor, bizlere miras olarak bıraktığı vatanımıza geçmişte olduğu gibi gelecekte de ne pahasına olursa olsun sahip çıkacağımıza olan inancımızdan hiç kimsenin şüphesi olmasın dedi.
Ak Parti Seydişehir İlçe Başkanı Mustafa Konurer Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün ölümünün 78. Yıldönümü münasebetiyle bir mesaj yayınladı.

İlçe Başkanı Mustafa Konurer Mesajında; Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucusu, büyük devlet adamı Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü ebediyete uğurladığımız 10 Kasım 1938 yılından bu yana her yıl olduğu gibi bu yılda onu bir kez daha saygıyla anıyoruz.

Atatürk, ülkenin ve halkın içinde bulunduğu imkânsızlıklara rağmen düşman karşısında boyun eğmek yerine, azimli, kararlı ve dirençli tutumuyla Türk halkını bağımsız Türkiye ülküsü doğrultusunda yönlendirerek büyük zaferlere ulaşılmamızı sağlayan eşsiz bir devlet adamıdır.

Bu duygu ve düşüncelerle Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk’ü ölümünün 78. yıldönümünde saygı, rahmet ve minnetle anıyor, bizlere miras olarak bıraktığı vatanımıza geçmişte olduğu gibi gelecekte de ne pahasına olursa olsun sahip çıkacağımıza olan inancımızdan hiç kimsenin şüphesi olmasın dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve seydisehirgundem.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.