whatsapp

Konurer gün bir ve beraber olma günüdür

ASAYİŞ 06.09.2018 - 13:20, Güncelleme: 09.09.2021 - 14:46
 

Konurer gün bir ve beraber olma günüdür

AK Parti Seydişehir İlçe Başkanı Mustafa Konurer, ABD tarafından uygulanan ekonomik saldırıdan, milletin birliği ve beraberliği sayesinde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın etrafında kenetlenmek suretiyle Türkiye’nin en kısa sürede üstesinden geleceğine inandığını söyledi. 15 Temmuz hain darbe girişimiyle asil Türk milletine diz çöktürmenin hesabını yapanların, hesapları tutmayınca bu defa dolar kuru üzerinden operasyon başlatarak Türkiye ekonomisini çökertmenin ve insanları birbirine düşürmenin planlarını yaptığını söyleyen AK Parti Seydişehir İlçe Başkanı Mustafa Konurer  inanıyorum ki milletimizin ortaya koyacağı milli birlik ruhuyla dış güçlerin gayretleri boşa çıkacak ve Türkiye içine çekilmek istenilen ekonomik savaştan galibiyetle çıkacaktır dedi. AK Parti Seydişehir İlçe Başkanı Mustafa Konurer açıklamasının devamında şu ifadelere yer verdi. ABD’nin rahip Andrew Brunson'un serbest bırakılması yönündeki baskı ve dayatmaları, Türkiye'nin hukuk sistemine ve egemenlik haklarına saygısızca müdahaledir. Aslında asıl mesele Brunson değil Brunson bahanesiyle ekonomik yönden Türk milletini esir alarak 15 Temmuz’un rövanşı alınmak istenmektedir. Bugün Brunson’u isteyenler yarın başka bir şeyler isteyeceklerdir. Taviz verdiğimiz müddetçe de isteklerinin ardı arkası kesilmeyecektir. Ülkemiz üzerinde oynanmak istenen oyunlara dur diyebilmek için millet olarak dik durmaktan başka bir çıkar yolumuz yoktur. Dış mihraklar ne yaparlarsa yapsınlar tarihi şerefle ve şanla dolu olan Türk milletine ekonomik baskılarla boyun eğdiremeyecektir. Bizler Çanakkale’de üzüm hoşafını kendine katık yaparak düşmana karşı kahramanca mücadele eden ecdadın torunları olarak, gerekirse acı soğanı ekmeğimize katık yaparak karnımızı doyuracağız, fakat Ülkemize dolar üzerinden uygulanan ekonomik savaşında sonucu ne olursa olsun sonuna kadar karşısında dimdik duracağız. Artık Batının karşısında o eski hasta Türkiye yoktur. Batının karşısında bugün kendi milli üretimini yaparak güçlü bir ülke olma yolunda hızla ilerleyen bir Türkiye vardır. Bunların en büyük sıkıntıları da Türkiye’nin birçok alanda kendi milli üretimini yapmasıyla kendi ayakları üzerinde durmasını hazmedemediklerinden kaynaklanmaktadır.     Ortaya koyduğumuz milli mücadelede gencinden, yaşlısına 7’den 70’e herkes gücü nispetinde taşın altına eline koymalıdır. Siyasi parti ayrımı olmaksızın her Türk vatandaşı Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın etrafında kenetlenerek ülkesine ve milletine sonuna kadar sahip çıkmalıdır. Her gün ölmektense gerekirse bir kere öleceğiz fakat bu milleti kendilerine köle yapmak isteyenlere asla boyun eğmeyeceğiz. Sayın Cumhurbaşkanımızın da ifade ettiği gibi ‘’Ya olacağız ya da öleceğiz’’. Bizler taviz vermeden dik durmaya devam ettiğimiz müddetçe önce Allah’ın izniyle, sonra milletimizin birliği ve beraberliği sayesinde yaşadığımız ekonomik savaşı dik duruşumuz sayesinde kazanarak adeta küllerimizden yeniden doğacağız dedi.

AK Parti Seydişehir İlçe Başkanı Mustafa Konurer, ABD tarafından uygulanan ekonomik saldırıdan, milletin birliği ve beraberliği sayesinde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın etrafında kenetlenmek suretiyle Türkiye’nin en kısa sürede üstesinden geleceğine inandığını söyledi.

15 Temmuz hain darbe girişimiyle asil Türk milletine diz çöktürmenin hesabını yapanların, hesapları tutmayınca bu defa dolar kuru üzerinden operasyon başlatarak Türkiye ekonomisini çökertmenin ve insanları birbirine düşürmenin planlarını yaptığını söyleyen AK Parti Seydişehir İlçe Başkanı Mustafa Konurer  inanıyorum ki milletimizin ortaya koyacağı milli birlik ruhuyla dış güçlerin gayretleri boşa çıkacak ve Türkiye içine çekilmek istenilen ekonomik savaştan galibiyetle çıkacaktır dedi.

AK Parti Seydişehir İlçe Başkanı Mustafa Konurer açıklamasının devamında şu ifadelere yer verdi.

ABD’nin rahip Andrew Brunson'un serbest bırakılması yönündeki baskı ve dayatmaları, Türkiye'nin hukuk sistemine ve egemenlik haklarına saygısızca müdahaledir. Aslında asıl mesele Brunson değil Brunson bahanesiyle ekonomik yönden Türk milletini esir alarak 15 Temmuz’un rövanşı alınmak istenmektedir. Bugün Brunson’u isteyenler yarın başka bir şeyler isteyeceklerdir. Taviz verdiğimiz müddetçe de isteklerinin ardı arkası kesilmeyecektir. Ülkemiz üzerinde oynanmak istenen oyunlara dur diyebilmek için millet olarak dik durmaktan başka bir çıkar yolumuz yoktur. Dış mihraklar ne yaparlarsa yapsınlar tarihi şerefle ve şanla dolu olan Türk milletine ekonomik baskılarla boyun eğdiremeyecektir.

Bizler Çanakkale’de üzüm hoşafını kendine katık yaparak düşmana karşı kahramanca mücadele eden ecdadın torunları olarak, gerekirse acı soğanı ekmeğimize katık yaparak karnımızı doyuracağız, fakat Ülkemize dolar üzerinden uygulanan ekonomik savaşında sonucu ne olursa olsun sonuna kadar karşısında dimdik duracağız. Artık Batının karşısında o eski hasta Türkiye yoktur. Batının karşısında bugün kendi milli üretimini yaparak güçlü bir ülke olma yolunda hızla ilerleyen bir Türkiye vardır. Bunların en büyük sıkıntıları da Türkiye’nin birçok alanda kendi milli üretimini yapmasıyla kendi ayakları üzerinde durmasını hazmedemediklerinden kaynaklanmaktadır.    

Ortaya koyduğumuz milli mücadelede gencinden, yaşlısına 7’den 70’e herkes gücü nispetinde taşın altına eline koymalıdır. Siyasi parti ayrımı olmaksızın her Türk vatandaşı Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın etrafında kenetlenerek ülkesine ve milletine sonuna kadar sahip çıkmalıdır. Her gün ölmektense gerekirse bir kere öleceğiz fakat bu milleti kendilerine köle yapmak isteyenlere asla boyun eğmeyeceğiz. Sayın Cumhurbaşkanımızın da ifade ettiği gibi ‘’Ya olacağız ya da öleceğiz’’. Bizler taviz vermeden dik durmaya devam ettiğimiz müddetçe önce Allah’ın izniyle, sonra milletimizin birliği ve beraberliği sayesinde yaşadığımız ekonomik savaşı dik duruşumuz sayesinde kazanarak adeta küllerimizden yeniden doğacağız dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve seydisehirgundem.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.