whatsapp

Konurer, genel seçime hazırız

SİYASET 19.04.2018 - 12:13, Güncelleme: 09.09.2021 - 14:46
 

Konurer, genel seçime hazırız

AK Parti Seydişehir İlçe Başkanı Mustafa Konurer 24 Haziran da yapılacak olan erken genel seçime Seydişehir teşkilatı olarak hazır olduklarını söyledi.
Göreve geldikleri günden itibaren her an seçim olacakmış gibi yoğun bir tempo ile çalışmalarını sürdürdüklerini söyleyen AK Parti Seydişehir İlçe Başkanı Mustafa Konurer, 55 mahallemizin tümünde mahalle başkanlarımızı ve yönetim kurulu üyelerini tamamlamış bulunuyoruz. 30 Aralık 2017 tarihinde yapılan 6. Olağan ilçe kongremizin ardından başladığımız mahalle toplantılarımıza aralıksız olarak devam ediyoruz. Seydişehir Teşkilatımızın tüm kademeleriyle 24 Haziranda yapılacak olan erken genel seçimlere ilk günkü aşkla hazırdır dedi. AK Parti’nin sadece seçimden seçime değil, her zaman milletin içinde yer alan bir anlayışla 14 Ağustos 2001 yılında kurulan bir parti olduğunu ve 2002 yılından itibaren de milletin teveccühüyle tek başına iktidar olma başarısını gösterdiğini ifade eden İlçe Başkanı Konurer Genel Başkanımız ve Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın erken genel seçim çağrısıyla birlikte bir kez daha milletimizle buluşmak üzere meydanlarda olacağız. Çalışmalarımızı çalmadık kapı, sıkmadık el bırakmama parolasıyla yoğun bir şekilde sürdüreceğiz. Geçmiş dönemlerde yapılan seçimlerde milletimizin desteğiyle elde ettiğimiz başarının daha fazlasını 24 Haziran da yapılacak olan erken genel seçimde de elde ederek ülkemizin yeni bir sistemle yönetilmesinin kapılarını açmış olacağız. Erken genel seçimlerin ülkemiz ve milletimiz için hayırlara vesile olmasını temenni ediyorum dedi.
AK Parti Seydişehir İlçe Başkanı Mustafa Konurer 24 Haziran da yapılacak olan erken genel seçime Seydişehir teşkilatı olarak hazır olduklarını söyledi.

Göreve geldikleri günden itibaren her an seçim olacakmış gibi yoğun bir tempo ile çalışmalarını sürdürdüklerini söyleyen AK Parti Seydişehir İlçe Başkanı Mustafa Konurer, 55 mahallemizin tümünde mahalle başkanlarımızı ve yönetim kurulu üyelerini tamamlamış bulunuyoruz. 30 Aralık 2017 tarihinde yapılan 6. Olağan ilçe kongremizin ardından başladığımız mahalle toplantılarımıza aralıksız olarak devam ediyoruz. Seydişehir Teşkilatımızın tüm kademeleriyle 24 Haziranda yapılacak olan erken genel seçimlere ilk günkü aşkla hazırdır dedi.

AK Parti’nin sadece seçimden seçime değil, her zaman milletin içinde yer alan bir anlayışla 14 Ağustos 2001 yılında kurulan bir parti olduğunu ve 2002 yılından itibaren de milletin teveccühüyle tek başına iktidar olma başarısını gösterdiğini ifade eden İlçe Başkanı Konurer Genel Başkanımız ve Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın erken genel seçim çağrısıyla birlikte bir kez daha milletimizle buluşmak üzere meydanlarda olacağız. Çalışmalarımızı çalmadık kapı, sıkmadık el bırakmama parolasıyla yoğun bir şekilde sürdüreceğiz. Geçmiş dönemlerde yapılan seçimlerde milletimizin desteğiyle elde ettiğimiz başarının daha fazlasını 24 Haziran da yapılacak olan erken genel seçimde de elde ederek ülkemizin yeni bir sistemle yönetilmesinin kapılarını açmış olacağız. Erken genel seçimlerin ülkemiz ve milletimiz için hayırlara vesile olmasını temenni ediyorum dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve seydisehirgundem.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.