whatsapp

Konurer, Gaziler Gününü Kutladı

SİYASET 20.09.2017 - 01:08, Güncelleme: 09.09.2021 - 14:46
 

Konurer, Gaziler Gününü Kutladı

AK Parti Seydişehir İlçe Başkanı Mustafa Konurer 19 Eylül Gaziler Günü münasebetiyle bir kutlama mesajı yayınladı.
AK Parti Seydişehir İlçe Başkanı Mustafa Konurer yayımladığı kutlama mesajda; Türkiye Büyük millet Meclisi tarafından Cumhuriyetimizin Kurucusu Mustafa Kemal Atatürk’e Mareşal ve Gazilik unvanının verildiği 19 Eylül 1921 Gaziler Gününün 96. Yıldönümünü kutlamanın mutluluğunu ve onurunu millet olarak hep birlikte yaşamaktayız. Geçmişten günümüze kadar her zaman kahramanlarımız olan gazilerimiz ‘’söz konusu vatansa gerisi teferruattır’’ anlayışı ile ezan ve bayrak için canlarını hiçe sayarak düşmana karşı koymuşlar ve bu müstesna makama yükselerek milletimizin haklı gurur kaynağı olmuşlardır. Unutulmaması gerekir ki Şehitlik ve Gazilik milletimizin gönlünde yer etmiş en yüce makamlardan bir tanesidir.  Savaş meydanlarında ortaya koydukları cesaret ve takdire şayan hizmetleriyle örnek almamız gereken gazilerimize hak ettikleri değeri vererek saygı ve hürmet göstermek, hayatta olanları hatırlamak ve yaşadıkları sorunlarla yakından ilgilenmek toplum olarak en büyük sorumluluğumuzdur. Türkiye Cumhuriyeti Devletinin fertleri olarak bugün huzur ve güven içerisinde yaşamımızı sürdürüyorsak bunu aziz şehitlerimize ve kahraman gazilerimize borçlu olduğumuz gerçeğini asla unutmamalıyız. Şehit ve gazilerimizin yüce Türk milletine emanet ettiği vatanımıza sahip çıkmak bugünün ve yarının gençliğinin öncelikli görevlerinin en başında gelmektedir.   Bu duygu ve düşüncelerle aziz şehitlerimizi ve vefat eden gazilerimizi rahmet ve minnetle anıyor, hayatta olan gazilerimize yüce Allah’tan uzun ömürler diler, aileleriyle birlikte huzurlu ve mutlu bir yaşam sürmelerini temenni eder, 19 Eylül gaziler gününü canı gönülden tebrik ederim dedi.
AK Parti Seydişehir İlçe Başkanı Mustafa Konurer 19 Eylül Gaziler Günü münasebetiyle bir kutlama mesajı yayınladı.

AK Parti Seydişehir İlçe Başkanı Mustafa Konurer yayımladığı kutlama mesajda; Türkiye Büyük millet Meclisi tarafından Cumhuriyetimizin Kurucusu Mustafa Kemal Atatürk’e Mareşal ve Gazilik unvanının verildiği 19 Eylül 1921 Gaziler Gününün 96. Yıldönümünü kutlamanın mutluluğunu ve onurunu millet olarak hep birlikte yaşamaktayız.
Geçmişten günümüze kadar her zaman kahramanlarımız olan gazilerimiz ‘’söz konusu vatansa gerisi teferruattır’’ anlayışı ile ezan ve bayrak için canlarını hiçe sayarak düşmana karşı koymuşlar ve bu müstesna makama yükselerek milletimizin haklı gurur kaynağı olmuşlardır. Unutulmaması gerekir ki Şehitlik ve Gazilik milletimizin gönlünde yer etmiş en yüce makamlardan bir tanesidir. 
Savaş meydanlarında ortaya koydukları cesaret ve takdire şayan hizmetleriyle örnek almamız gereken gazilerimize hak ettikleri değeri vererek saygı ve hürmet göstermek, hayatta olanları hatırlamak ve yaşadıkları sorunlarla yakından ilgilenmek toplum olarak en büyük sorumluluğumuzdur. Türkiye Cumhuriyeti Devletinin fertleri olarak bugün huzur ve güven içerisinde yaşamımızı sürdürüyorsak bunu aziz şehitlerimize ve kahraman gazilerimize borçlu olduğumuz gerçeğini asla unutmamalıyız. Şehit ve gazilerimizin yüce Türk milletine emanet ettiği vatanımıza sahip çıkmak bugünün ve yarının gençliğinin öncelikli görevlerinin en başında gelmektedir.  
Bu duygu ve düşüncelerle aziz şehitlerimizi ve vefat eden gazilerimizi rahmet ve minnetle anıyor, hayatta olan gazilerimize yüce Allah’tan uzun ömürler diler, aileleriyle birlikte huzurlu ve mutlu bir yaşam sürmelerini temenni eder, 19 Eylül gaziler gününü canı gönülden tebrik ederim dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve seydisehirgundem.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.