whatsapp

Konurer gaziler günü mesajı yayınladı

SİYASET 19.09.2018 - 11:25, Güncelleme: 09.09.2021 - 14:46
 

Konurer gaziler günü mesajı yayınladı

Ak Parti Seydişehir İlçe Başkanı Mustafa Konurer 19 Eylül Gaziler Gününün 97’inci yıldönümü münasebetiyle bir kutlama mesajı yayımladı. AK Parti İlçe Başkanı Mustafa Konurer mesajında; Şehitlik ve Gazilik milletimizin gönlünde yer etmiş en yüce makamlardan bir tanesidir. Tarihimiz boyunca kutsal değerlerimiz için canlarını hiç düşünmeden feda eden şehit ve gazilerimiz, Türk milletinin her zaman yüreğinde yaşayacaktır. Geçmişten günümüze kadar her zaman kahramanlarımız olan şehit ve gazilerimiz vatan uğruna canlarını hiçe sayarak bu müstesna makama yükselerek milletimizin haklı gurur kaynağı olmuşlardır. Savaş meydanlarında ortaya koydukları cesaret ve takdire şayan hizmetleriyle örnek almamız gereken gazilerimize hak ettikleri değeri vererek saygı ve hürmet göstermek, hayatta olanları hatırlamak ve yaşadıkları sorunlarla yakından ilgilenmek toplum olarak en büyük sorumluluğumuzdur. Türkiye Cumhuriyeti Devletinin fertleri olarak bugün huzur ve güven içerisinde yaşamımızı sürdürüyorsak bunu aziz şehitlerimize ve kahraman gazilerimize borçlu olduğumuzu asla unutmamalıyız. Atalarımızın yüce Türk milletine emanet ettiği vatanımıza sahip çıkmak bugünün ve yarının gençliğinin öncelikli görevlerinin en başında gelmektedir. Bu duygu ve düşüncelerle başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere aziz şehitlerimizi ve vefat eden gazilerimizi rahmet ve minnetle anıyor, hayatta olanlara yüce Allah’tan uzun ömürler diler, aileleriyle birlikte huzurlu, sağlıklı ve mutlu bir yaşam sürmelerini temenni eder, 19 Eylül Gaziler gününü canı gönülden tebrik ederim dedi.

Ak Parti Seydişehir İlçe Başkanı Mustafa Konurer 19 Eylül Gaziler Gününün 97’inci yıldönümü münasebetiyle bir kutlama mesajı yayımladı.

AK Parti İlçe Başkanı Mustafa Konurer mesajında; Şehitlik ve Gazilik milletimizin gönlünde yer etmiş en yüce makamlardan bir tanesidir. Tarihimiz boyunca kutsal değerlerimiz için canlarını hiç düşünmeden feda eden şehit ve gazilerimiz, Türk milletinin her zaman yüreğinde yaşayacaktır. Geçmişten günümüze kadar her zaman kahramanlarımız olan şehit ve gazilerimiz vatan uğruna canlarını hiçe sayarak bu müstesna makama yükselerek milletimizin haklı gurur kaynağı olmuşlardır.

Savaş meydanlarında ortaya koydukları cesaret ve takdire şayan hizmetleriyle örnek almamız gereken gazilerimize hak ettikleri değeri vererek saygı ve hürmet göstermek, hayatta olanları hatırlamak ve yaşadıkları sorunlarla yakından ilgilenmek toplum olarak en büyük sorumluluğumuzdur.

Türkiye Cumhuriyeti Devletinin fertleri olarak bugün huzur ve güven içerisinde yaşamımızı sürdürüyorsak bunu aziz şehitlerimize ve kahraman gazilerimize borçlu olduğumuzu asla unutmamalıyız. Atalarımızın yüce Türk milletine emanet ettiği vatanımıza sahip çıkmak bugünün ve yarının gençliğinin öncelikli görevlerinin en başında gelmektedir.

Bu duygu ve düşüncelerle başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere aziz şehitlerimizi ve vefat eden gazilerimizi rahmet ve minnetle anıyor, hayatta olanlara yüce Allah’tan uzun ömürler diler, aileleriyle birlikte huzurlu, sağlıklı ve mutlu bir yaşam sürmelerini temenni eder, 19 Eylül Gaziler gününü canı gönülden tebrik ederim dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve seydisehirgundem.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.