whatsapp

Konurer, Din görevliler haftasını kutladı

SİYASET 02.10.2017 - 18:09, Güncelleme: 09.09.2021 - 14:46
 

Konurer, Din görevliler haftasını kutladı

AK Parti Seydişehir İlçe Başkanı Mustafa Konurer 1-7 Ekim tarihleri arasında kutlanacak olan Camiler ve Din Görevlileri Haftası münasebetiyle bir mesaj yayınladı.
Camilerin dil, ırk ve kültür farkı gözetilmeksizin İslam inancına mensup olan insanları etrafında toplayan birlik, beraberlik ve kardeşlik duygularının pekişmesini sağlayan, kutsal mekânlar olduğunu söyleyen AK Parti Seydişehir İlçe Başkanı Mustafa Konurer, Camilerimiz  insan ayrımı yapmaksızın bütün insanlığa kapılarını sonuna kadar açarak ibadet için gelen müminlerin huzura kavuşmasına vesile olmaktadır. Camiye gelen herkes yüce Allah’ın misafirleridir. İnsanlar evlerine gelen misafirlerine en güzel ikramlarda bulunmak için nasıl gayret gösterirlerse, hiç şüphesiz yüce Allah (c.c) da evine gelen kullarını hiçbir zaman boş çevirmez. Öyleyse Allah’ın evleri olan camilerimizi her zaman şenlendirelim. Unutmayalım ki, camiler ne kadar bakımlı olursa olsun, içerisinde ibadet eden cemaat yoksa bu güzelliğin hiçbir anlamı olmaz. Çünkü camilerin önemi ve güzelliği içinde namaz kılan cemaat ile ortaya çıkar dedi. Camilerde ve Kur’an Kurslarında görev yapan din görevlilerinin çok önemli ve kutsal bir görevi en güzel şekilde yerine getirmenin gayreti içerisinde olduklarını kaydeden AK Parti İlçe Başkanı Konurer Din görevlilerimiz toplumda saygınlık kazanmış şahsiyetlerdir. Onların İslam’ı anlatan sohbetleri insanların dinlerini öğrenmeleri açısından büyük öneme sahiptir.  İnsanlarımızın her zaman yanında olan ve sosyal hayatın her safhasında hizmet vermekten geri kalmayan din görevlerimize canı gönülden teşekkürlerimi sunuyor, bu vesileyle1-7 Ekim tarihleri arasında kutlanacak olan Camiler ve Din Görevlileri Haftası’nın Seydişehir’imize, ülkemize ve İslam Alemine hayırlar getirmesini yüce Allah’tan niyaz ediyorum dedi.
AK Parti Seydişehir İlçe Başkanı Mustafa Konurer 1-7 Ekim tarihleri arasında kutlanacak olan Camiler ve Din Görevlileri Haftası münasebetiyle bir mesaj yayınladı.

Camilerin dil, ırk ve kültür farkı gözetilmeksizin İslam inancına mensup olan insanları etrafında toplayan birlik, beraberlik ve kardeşlik duygularının pekişmesini sağlayan, kutsal mekânlar olduğunu söyleyen AK Parti Seydişehir İlçe Başkanı Mustafa Konurer, Camilerimiz  insan ayrımı yapmaksızın bütün insanlığa kapılarını sonuna kadar açarak ibadet için gelen müminlerin huzura kavuşmasına vesile olmaktadır. Camiye gelen herkes yüce Allah’ın misafirleridir. İnsanlar evlerine gelen misafirlerine en güzel ikramlarda bulunmak için nasıl gayret gösterirlerse, hiç şüphesiz yüce Allah (c.c) da evine gelen kullarını hiçbir zaman boş çevirmez. Öyleyse Allah’ın evleri olan camilerimizi her zaman şenlendirelim. Unutmayalım ki, camiler ne kadar bakımlı olursa olsun, içerisinde ibadet eden cemaat yoksa bu güzelliğin hiçbir anlamı olmaz. Çünkü camilerin önemi ve güzelliği içinde namaz kılan cemaat ile ortaya çıkar dedi.

Camilerde ve Kur’an Kurslarında görev yapan din görevlilerinin çok önemli ve kutsal bir görevi en güzel şekilde yerine getirmenin gayreti içerisinde olduklarını kaydeden AK Parti İlçe Başkanı Konurer Din görevlilerimiz toplumda saygınlık kazanmış şahsiyetlerdir. Onların İslam’ı anlatan sohbetleri insanların dinlerini öğrenmeleri açısından büyük öneme sahiptir.  İnsanlarımızın her zaman yanında olan ve sosyal hayatın her safhasında hizmet vermekten geri kalmayan din görevlerimize canı gönülden teşekkürlerimi sunuyor, bu vesileyle1-7 Ekim tarihleri arasında kutlanacak olan Camiler ve Din Görevlileri Haftası’nın Seydişehir’imize, ülkemize ve İslam Alemine hayırlar getirmesini yüce Allah’tan niyaz ediyorum dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve seydisehirgundem.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.