whatsapp

Konurer’den mitinge davet

SİYASET 30.05.2018 - 14:33, Güncelleme: 09.09.2021 - 14:46
 

Konurer’den mitinge davet

Ak Parti Seydişehir İlçe Başkanı Mustafa Konurer, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın katılımı ile gerçekleştirilecek büyük Konya mitingine tüm Seydişehir halkını davet etti.
Seçim çalışmaları kapsamında esnaf, sivil toplum kuruluşları ve mahalle ziyaretleri yaparak milletimizin desteğini istemeye devam ediyoruz diyen Ak Parti İlçe Başkanı Mustafa Konurer, 24 Haziran’da Cumhurbaşkanlığı ve milletvekili seçimine gidiyoruz. Ama öncesinde 2 Haziran’da Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan katılımıyla büyük Konya mitingimizi gerçekleştireceğiz dedi Tüm Seydişehir halkını büyük Konya mitingimize davet ediyorum diyen İlçe Başkanı Konurer. İnşallah yoğun bir katılımla Cumhurbaşkanımızı karşılamayı arzu ediyoruz. Seydişehir halkının her seçimde olduğu gibi bu seçimde de Cumhurbaşkanımıza yüksek oranda destek vereceğine inanıyorum. Mitinde gitmek isteyen vatandaşlarımız için 2 Haziran 2018 Cumartesi günü saat 11:30’daKapalı Pazar yerinden otobüsler kaldırılacaktır dedi.
Ak Parti Seydişehir İlçe Başkanı Mustafa Konurer, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın katılımı ile gerçekleştirilecek büyük Konya mitingine tüm Seydişehir halkını davet etti.

Seçim çalışmaları kapsamında esnaf, sivil toplum kuruluşları ve mahalle ziyaretleri yaparak milletimizin desteğini istemeye devam ediyoruz diyen Ak Parti İlçe Başkanı Mustafa Konurer, 24 Haziran’da Cumhurbaşkanlığı ve milletvekili seçimine gidiyoruz. Ama öncesinde 2 Haziran’da Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan katılımıyla büyük Konya mitingimizi gerçekleştireceğiz dedi

Tüm Seydişehir halkını büyük Konya mitingimize davet ediyorum diyen İlçe Başkanı Konurer. İnşallah yoğun bir katılımla Cumhurbaşkanımızı karşılamayı arzu ediyoruz. Seydişehir halkının her seçimde olduğu gibi bu seçimde de Cumhurbaşkanımıza yüksek oranda destek vereceğine inanıyorum. Mitinde gitmek isteyen vatandaşlarımız için 2 Haziran 2018 Cumartesi günü saat 11:30’daKapalı Pazar yerinden otobüsler kaldırılacaktır dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve seydisehirgundem.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.