whatsapp

Konurer’den Hollanda tepkisi

SİYASET 12.03.2017 - 16:18, Güncelleme: 09.09.2021 - 14:46
 

Konurer’den Hollanda tepkisi

AK Parti İlçe Başkanı Konurer Hollanda’nın Sayın Bakanımıza karşı uyguladığı yaptırımla ifade özgürlüğüne ve insan haklarına ne kadar saygı gösterdiğini tüm dünya bir kez daha görmüş oldu
Şunu bilmelerini isteriz ki yapılan bunca dayatmaya ve baskıcı tutuma rağmen asla diz çökmeyeceğiz ve boyun eğmeyeceğiz. Asil Milletimizin ikiyüzlü davranma konusunda ustalığı hiç kimseye AK Parti Seydişehir İlçe Başkanı Mustafa Konurer Hollanda Hükümetinin Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Betül Sayan Kaya’nın Başkonsolosluğa girişine izin vermeyerek uyguladığı faşist tutuma tepki gösterdi. Hollanda Hükümetinin Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Betül Sayan Kaya’nın yurtdışındaki vatandaşlarla buluşmasına engel olmak için uyguladığı dayatmacı yöntemin kabul edilebilir bir tutum olmadığını söyleyen Ak Parti Seydişehir İlçe Başkanı Mustafa Konurer yaşanan tüm bu olaylara rağmen hala sessizliğini koruyan Avrupa ne kadar ikiyüzlü olduğunu bir kez daha açıkça göstermiştir dedi. Hollanda’nın Türkiye’nin bir Bakanına karşı yaptığı terbiyesizliğin Türklere ve Müslümanlara karşı duyduğu nefretin bir göstergesi olduğunu söyleyen Konurer milletimiz yaşanan olaylara karşı kayıtsız kalmayarak gerek Hollanda’daki vatandaşlarımız, gerekse Türkiye’de vatandaşlarımız meydanlara çıkarak Hollanda Hükümetine tepkisini göstermiştir. Türkiye’nin hızla yükselişinden rahatsız olan iç ve dış güçler ne yaparlarsa yapsınlar amaçlarına asla ulaşamayacaklardır dedi. bırakmayan Avrupa’ya gereken cevabı 16 Nisan’da güçlü bir EVET’le vereceğine yürekten inanıyorum Hollanda’nın ve diğer Avrupa ülkelerinin ülkemize karşı yaptığı saygısızlığı şiddetle kınıyor, büyük bir kahramanlık örneği sergiledikleri sırada Hollanda polisinin saldırısı sonucunda yaralanan gurbetçi vatandaşlarımıza da acil şifalar diliyorum dedi.
AK Parti İlçe Başkanı Konurer Hollanda’nın Sayın Bakanımıza karşı uyguladığı yaptırımla ifade özgürlüğüne ve insan haklarına ne kadar saygı gösterdiğini tüm dünya bir kez daha görmüş oldu

Şunu bilmelerini isteriz ki yapılan bunca dayatmaya ve baskıcı tutuma rağmen asla diz çökmeyeceğiz ve boyun eğmeyeceğiz. Asil Milletimizin ikiyüzlü davranma konusunda ustalığı hiç kimseye AK Parti Seydişehir İlçe Başkanı Mustafa Konurer Hollanda Hükümetinin Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Betül Sayan Kaya’nın Başkonsolosluğa girişine izin vermeyerek uyguladığı faşist tutuma tepki gösterdi.

Hollanda Hükümetinin Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Betül Sayan Kaya’nın yurtdışındaki vatandaşlarla buluşmasına engel olmak için uyguladığı dayatmacı yöntemin kabul edilebilir bir tutum olmadığını söyleyen Ak Parti Seydişehir İlçe Başkanı Mustafa Konurer yaşanan tüm bu olaylara rağmen hala sessizliğini koruyan Avrupa ne kadar ikiyüzlü olduğunu bir kez daha açıkça göstermiştir dedi.

Hollanda’nın Türkiye’nin bir Bakanına karşı yaptığı terbiyesizliğin Türklere ve Müslümanlara karşı duyduğu nefretin bir göstergesi olduğunu söyleyen Konurer milletimiz yaşanan olaylara karşı kayıtsız kalmayarak gerek Hollanda’daki vatandaşlarımız, gerekse Türkiye’de vatandaşlarımız meydanlara çıkarak Hollanda Hükümetine tepkisini göstermiştir. Türkiye’nin hızla yükselişinden rahatsız olan iç ve dış güçler ne yaparlarsa yapsınlar amaçlarına asla ulaşamayacaklardır dedi.

bırakmayan Avrupa’ya gereken cevabı 16 Nisan’da güçlü bir EVET’le vereceğine yürekten inanıyorum Hollanda’nın ve diğer Avrupa ülkelerinin ülkemize karşı yaptığı saygısızlığı şiddetle kınıyor, büyük bir kahramanlık örneği sergiledikleri sırada Hollanda polisinin saldırısı sonucunda yaralanan gurbetçi vatandaşlarımıza da acil şifalar diliyorum dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve seydisehirgundem.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.