whatsapp

Konurer’den hastane açıklama

SİYASET 14.04.2018 - 19:08, Güncelleme: 09.09.2021 - 14:46
 

Konurer’den hastane açıklama

AK Parti Seydişehir İlçe Başkanı Mustafa Konurer Seydişehir Devlet Hastanesindeki hekim sayılarına ilişkin yazılı bir açıklama bulundu.
Seydişehir Devlet Hastanesinde bazı branşlarda yaşanan hekim eksikliğinin giderilmesi noktasında Konya Milletvekili Abdullah Ağralı ve Bakan Yardımcısı Harun Tüfekci’nin öncülüğünde Sağlık bakanlığı nezdinde gerekli girişimlerin yapıldığını kaydeden AK Parti Seydişehir İlçe Başkanı Mustafa Konurer, geçmiş dönem hekim oranlarına bakıldığında Seydişehir’de hekim sayısı fazla iken bazı ilçelerde az olduğu görülmektedir. Zaman zaman bu tür iniş ve çıkışlar yaşanmaktadır. İl Sağlık Müdürlüğümüz Seydişehir’in hekim ihtiyacını gidermek adına eksik olan branşlarda geçici olarak görevlendirme yapmaktadır dedi. Hastanenin 2017 ve 2018 yıllarındaki mevcut personel sayıları hakkında da bilgi veren İlçe Başkanı Konurer 2017 Nisan ayında hastane de 24 Uzman Hekim, 7 Pratisyen Hekim, 6 Diş Hekimi, 97 Hemşire, 35 Ebe, 78 Sağlık Hizmetleri Personeli, 77 Diğer Hizmetler personeli olmak üzere toplam 324 personel görev yaparken,2018 Nisan ayı itibariyle 22 Uzman Hekim, 9 Pratisyen Hekim, 8 Diş Hekimi, 98 Hemşire, 30 Ebe, 85 Sağlık Hizmetleri, 69 Diğer Hizmetler personeli olmak üzere toplam 321 personelin görev yaptığını söyledi. Ak Parti Seydişehir İlçe Başkanı Mustafa Konurer yazılı açıklamasının devamında şu ifadelere yer verdi. Yeni Devlet hastanesinin bazı yerlerinde ortaya çıkan eksikliklerin bir an evvel giderilmesi için çalışmalardevam etmektedir. En kısa sürede bitirilerek hastanenin Nisan ayının sonuna doğru tam kapasite ile çalışması planlanmaktadır. Yeni hastanede istenmeyen durumlardan dolayı bir takım aksaklıklar yaşandı. Bunun sonucunda bitirilme süreci uzadı. Bundan dolayı Seydişehir halkından özür diliyorum. İnşallah yeni hastanenin tam kapasite ile çalışmaya başlamasıyla birlikte eski hastanenin durumunun ne olacağı konusu karara bağlanacaktır. Bu konudaki görüşmelerimiz uzun zamandır sürmektedir. Çalışmalarımız eski hastanenin yıkılarak yerine yenisinin yapılması yönündedir. Bu süreçte bizlerden desteğini esirgemeyen Orman ve Su İşleri Bakan Yardımcımız Harun Tüfekci’ye Konya Milletvekillerimize, İlçe Kaymakamımız Aydın Erdoğan’a, İl Sağlık Müdürümüz Prof. Dr. Mehmet Koç’a teşekkür ediyorum dedi.
AK Parti Seydişehir İlçe Başkanı Mustafa Konurer Seydişehir Devlet Hastanesindeki hekim sayılarına ilişkin yazılı bir açıklama bulundu.

Seydişehir Devlet Hastanesinde bazı branşlarda yaşanan hekim eksikliğinin giderilmesi noktasında Konya Milletvekili Abdullah Ağralı ve Bakan Yardımcısı Harun Tüfekci’nin öncülüğünde Sağlık bakanlığı nezdinde gerekli girişimlerin yapıldığını kaydeden AK Parti Seydişehir İlçe Başkanı Mustafa Konurer, geçmiş dönem hekim oranlarına bakıldığında Seydişehir’de hekim sayısı fazla iken bazı ilçelerde az olduğu görülmektedir. Zaman zaman bu tür iniş ve çıkışlar yaşanmaktadır. İl Sağlık Müdürlüğümüz Seydişehir’in hekim ihtiyacını gidermek adına eksik olan branşlarda geçici olarak görevlendirme yapmaktadır dedi.

Hastanenin 2017 ve 2018 yıllarındaki mevcut personel sayıları hakkında da bilgi veren İlçe Başkanı Konurer 2017 Nisan ayında hastane de 24 Uzman Hekim, 7 Pratisyen Hekim, 6 Diş Hekimi, 97 Hemşire, 35 Ebe, 78 Sağlık Hizmetleri Personeli, 77 Diğer Hizmetler personeli olmak üzere toplam 324 personel görev yaparken,2018 Nisan ayı itibariyle 22 Uzman Hekim, 9 Pratisyen Hekim, 8 Diş Hekimi, 98 Hemşire, 30 Ebe, 85 Sağlık Hizmetleri, 69 Diğer Hizmetler personeli olmak üzere toplam 321 personelin görev yaptığını söyledi.

Ak Parti Seydişehir İlçe Başkanı Mustafa Konurer yazılı açıklamasının devamında şu ifadelere yer verdi. Yeni Devlet hastanesinin bazı yerlerinde ortaya çıkan eksikliklerin bir an evvel giderilmesi için çalışmalardevam etmektedir. En kısa sürede bitirilerek hastanenin Nisan ayının sonuna doğru tam kapasite ile çalışması planlanmaktadır. Yeni hastanede istenmeyen durumlardan dolayı bir takım aksaklıklar yaşandı. Bunun sonucunda bitirilme süreci uzadı. Bundan dolayı Seydişehir halkından özür diliyorum. İnşallah yeni hastanenin tam kapasite ile çalışmaya başlamasıyla birlikte eski hastanenin durumunun ne olacağı konusu karara bağlanacaktır. Bu konudaki görüşmelerimiz uzun zamandır sürmektedir. Çalışmalarımız eski hastanenin yıkılarak yerine yenisinin yapılması yönündedir. Bu süreçte bizlerden desteğini esirgemeyen Orman ve Su İşleri Bakan Yardımcımız Harun Tüfekci’ye Konya Milletvekillerimize, İlçe Kaymakamımız Aydın Erdoğan’a, İl Sağlık Müdürümüz Prof. Dr. Mehmet Koç’a teşekkür ediyorum dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve seydisehirgundem.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.