whatsapp

Konurer, cumhuriyetin 94. yılını kutladı

SİYASET 28.10.2017 - 14:04, Güncelleme: 09.09.2021 - 14:46
 

Konurer, cumhuriyetin 94. yılını kutladı

AK Parti Seydişehir ilçe Başkanı Mustafa Konurer Türkiye Cumhuriyetinin 94. Kuruluş yıldönümü münasebetiyle bir kutlama mesajı yayınladı.
İlçe Başkanı Mustafa Konurer yayınladığı kutlama mesajında;  Cumhuriyetimizin 94. yıldönümünü kutlamanın haklı gururunu millet olarak hep birlikte yaşamaktayız. Asil Türk milletinin ulusal bağımsızlığını ilan etmek için cephede kahramanca savaşarak kazandığı Cumhuriyet, milli mücadelenin sonucunda elde edilen büyük zaferin bir sonucudur. Türkiye Cumhuriyetinin kuruluşunun 94. yıldönümünde 100’üncü kuruluş yıldönümü olan 2023 hedefine millet olarak kararlı bir şekilde emin adımlarla ilerlemekteyiz. Türk Milletinin 2023 Türkiye’sinin temellerini sağlam bir şekilde atacağına olan inancımız tamdır. Ülkemizin aydınlık geleceği ve demokratik, laik, sosyal bir hukuk devleti olarak ilelebet varlığını sürdürebilmesi için daha fazla birlik ve beraberliğe ihtiyacımız vardır. İçimize fitne tohumları ekmek isteyenlere karşı millet olarak yekvücut olmalıyız ki dün olduğu gibi bugünde kardeşliğimizi bozmak isteyenlere asla fırsat vermemeliyiz. Bu duygu ve düşüncelerle Türkiye Cumhuriyetinin kuruluşuna öncülük eden başta Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK ve silah arkadaşları olmak üzere vatan savunmasında şehit olan kahraman Mehmetçiklerimizi rahmetle, gazilerimizi minnetle anıyor, Seydişehirli hemşerilerimin ve Türk milletinin 29 Ekim Cumhuriyet Bayramını kutlarım dedi. 
AK Parti Seydişehir ilçe Başkanı Mustafa Konurer Türkiye Cumhuriyetinin 94. Kuruluş yıldönümü münasebetiyle bir kutlama mesajı yayınladı.

İlçe Başkanı Mustafa Konurer yayınladığı kutlama mesajında;  Cumhuriyetimizin 94. yıldönümünü kutlamanın haklı gururunu millet olarak hep birlikte yaşamaktayız. Asil Türk milletinin ulusal bağımsızlığını ilan etmek için cephede kahramanca savaşarak kazandığı Cumhuriyet, milli mücadelenin sonucunda elde edilen büyük zaferin bir sonucudur.

Türkiye Cumhuriyetinin kuruluşunun 94. yıldönümünde 100’üncü kuruluş yıldönümü olan 2023 hedefine millet olarak kararlı bir şekilde emin adımlarla ilerlemekteyiz. Türk Milletinin 2023 Türkiye’sinin temellerini sağlam bir şekilde atacağına olan inancımız tamdır.

Ülkemizin aydınlık geleceği ve demokratik, laik, sosyal bir hukuk devleti olarak ilelebet varlığını sürdürebilmesi için daha fazla birlik ve beraberliğe ihtiyacımız vardır. İçimize fitne tohumları ekmek isteyenlere karşı millet olarak yekvücut olmalıyız ki dün olduğu gibi bugünde kardeşliğimizi bozmak isteyenlere asla fırsat vermemeliyiz.

Bu duygu ve düşüncelerle Türkiye Cumhuriyetinin kuruluşuna öncülük eden başta Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK ve silah arkadaşları olmak üzere vatan savunmasında şehit olan kahraman Mehmetçiklerimizi rahmetle, gazilerimizi minnetle anıyor, Seydişehirli hemşerilerimin ve Türk milletinin 29 Ekim Cumhuriyet Bayramını kutlarım dedi. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve seydisehirgundem.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.