whatsapp

Konurer, Çanakkale zaferi mesajı yayınladı

SİYASET 17.03.2018 - 15:35, Güncelleme: 09.09.2021 - 14:46
 

Konurer, Çanakkale zaferi mesajı yayınladı

AK Parti Seydişehir İlçe Başkanı Mustafa Konurer 18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Zaferinin yıl dönümü münasebetiyle bir mesaj yayımladı.
AK Parti İlçe Başkan Mustafa Konurer yayımladığı mesajında; Çanakkale meydan muharebesi Türk milletinin tarihinde önemli bir yeri olan, bağımsız yaşamak uğruna tereddüt etmeden canlarını feda eden bir milletin kahramanlık destanıdır.  103’üncü yıldönümünü gururla kutladığımız bu zafer, Türk’ün yenilmezliğini ve önlenemez gücünü dünyaya bir kez daha kanıtlamıştır. Kutsal olan vatan topraklarının düşman işgalinden korunması ve bayrağımızın ilelebet göklerde gururla dalgalanması için canla başla, birlik ve beraberlik içinde verilen bu mücadeleyi bizlerde millet olarak en iyi şekilde idrak etmeli ve gelecek nesillere de bu bilinci aktarmayı, bizlere bu güzel vatanı emanet eden atalarımıza karşı bir borç bilmeliyiz. Bu duygu ve düşüncelerle Türk milletinin şanlı zaferinin 103’üncü yıldönümünde günün zor şartlarına rağmen vatanın ve milletin ebedi varlığı, devletimizin bölünmez bütünlüğü uğruna düşmanı vatan toprağından çıkarmak için kahramanca mücadele eden başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere Çanakkale şehitlerini ve vatanımız uğruna hayatlarını kayıp etmiş olan bütün aziz şehitlerimizi bu önemli ve anlamlı günde bir kez daha minnetle ve saygıyla anıyor, yüce Allah’tan rahmet diliyorum.
AK Parti Seydişehir İlçe Başkanı Mustafa Konurer 18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Zaferinin yıl dönümü münasebetiyle bir mesaj yayımladı.

AK Parti İlçe Başkan Mustafa Konurer yayımladığı mesajında; Çanakkale meydan muharebesi Türk milletinin tarihinde önemli bir yeri olan, bağımsız yaşamak uğruna tereddüt etmeden canlarını feda eden bir milletin kahramanlık destanıdır.  103’üncü yıldönümünü gururla kutladığımız bu zafer, Türk’ün yenilmezliğini ve önlenemez gücünü dünyaya bir kez daha kanıtlamıştır.

Kutsal olan vatan topraklarının düşman işgalinden korunması ve bayrağımızın ilelebet göklerde gururla dalgalanması için canla başla, birlik ve beraberlik içinde verilen bu mücadeleyi bizlerde millet olarak en iyi şekilde idrak etmeli ve gelecek nesillere de bu bilinci aktarmayı, bizlere bu güzel vatanı emanet eden atalarımıza karşı bir borç bilmeliyiz.

Bu duygu ve düşüncelerle Türk milletinin şanlı zaferinin 103’üncü yıldönümünde günün zor şartlarına rağmen vatanın ve milletin ebedi varlığı, devletimizin bölünmez bütünlüğü uğruna düşmanı vatan toprağından çıkarmak için kahramanca mücadele eden başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere Çanakkale şehitlerini ve vatanımız uğruna hayatlarını kayıp etmiş olan bütün aziz şehitlerimizi bu önemli ve anlamlı günde bir kez daha minnetle ve saygıyla anıyor, yüce Allah’tan rahmet diliyorum.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve seydisehirgundem.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.