whatsapp

Konurer, annelerimiz sevginin ve şefkatin kaynağıdır

SİYASET 13.05.2017 - 14:08, Güncelleme: 09.09.2021 - 14:46
 

Konurer, annelerimiz sevginin ve şefkatin kaynağıdır

Ak Parti Seydişehir İlçe Başkanı Mustafa Konurer Anneler Günü dolayısıyla bir kutlama mesajı yayınladı.
İlçe başkanı Konurer yayınladığı kutlama mesajında; Hayatımızdaki en değerli varlıklarımızdan bir tanesi olan, bizlere hayatı öğrenmemiz konusunda rehberlik eden annelerimiz hayattaki var oluş sebebimizdir. Merhamet dolu sevgisiyle başımızı okşayan, hayatımıza sevgi katan, geleceğe hazırlanmamızda bizlere yön veren sevginin ve şefkatin kaynağıdır.  Dünyaya gelişimizden itibaren her an yanımızda olan, yemeyen yediren, giymeyen giydiren, her türlü tehlikeye karşı bizlere kol kanat geren annelerimiz her şeyin en güzeline layıktır. Bir çiçek misali kırmadan değerini bilmemiz ve her zaman hürmet etmemiz gereken annelerimizin Anneler Gününü kutlar, ellerinden saygıyla öper, sağlık huzur ve mutluluk dolu günler dilerim. 
Ak Parti Seydişehir İlçe Başkanı Mustafa Konurer Anneler Günü dolayısıyla bir kutlama mesajı yayınladı.

İlçe başkanı Konurer yayınladığı kutlama mesajında; Hayatımızdaki en değerli varlıklarımızdan bir tanesi olan, bizlere hayatı öğrenmemiz konusunda rehberlik eden annelerimiz hayattaki var oluş sebebimizdir. Merhamet dolu sevgisiyle başımızı okşayan, hayatımıza sevgi katan, geleceğe hazırlanmamızda bizlere yön veren sevginin ve şefkatin kaynağıdır.

 Dünyaya gelişimizden itibaren her an yanımızda olan, yemeyen yediren, giymeyen giydiren, her türlü tehlikeye karşı bizlere kol kanat geren annelerimiz her şeyin en güzeline layıktır. Bir çiçek misali kırmadan değerini bilmemiz ve her zaman hürmet etmemiz gereken annelerimizin Anneler Gününü kutlar, ellerinden saygıyla öper, sağlık huzur ve mutluluk dolu günler dilerim. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve seydisehirgundem.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.