whatsapp

Konurer anne sevgi ve şefkat kaynağıdır

SİYASET 12.05.2018 - 09:50, Güncelleme: 09.09.2021 - 14:46
 

Konurer anne sevgi ve şefkat kaynağıdır

Ak Parti Seydişehir İlçe Başkanı Mustafa Konurer Anneler Günü münasebetiyle bir kutlama mesajı yayımlayarak tüm annelerin anneler gününü kutladı.
İlçe başkanı Konurer yayımladığı kutlama mesajında; Hayatımızdaki vazgeçilmesi mümkün olmayan en değerli varlıklarımızdan birtanesi olan, bizleri hayatı hazırlarken her şeyi en iyi ve en doğru şekilde öğrenmemiz konusunda çaba harcayan annelerimiz hayattaki var oluş sebebimizdir. Ne yaparsak yapalım asla haklarını ödeyemeyeceğimiz annelerimiz, herhamet dolu sevgisiyle başımızı okşayan, hayatımıza sevgi katan, geleceğe hazırlanmamızda bizlere yön veren sevginin ve şefkatin kaynağıdır.  Dünyaya gelişimizden itibaren heran yanımızda olan, yemeyen yediren, giymeyen giydiren, her türlü tehlikeye karşı bizlere kol kanat geren annelerimiz her şeyin en güzeline layıktır."Sevgili Peygamberimiz Hazreti Muhammed’in (S.A.V.) övgülerine mazhar olan ‘Cenneti annelerin ayaklarının altında gören’ bir medeniyetin fertleri olarak annelerimize layık oldukları sevgi ve saygıyı göstermek en temel görevlerimizden biridir. Annelerimizi sadece bir gün değil hayatımızın her anında hatırlamalıyız.  Bu duygu ve düşüncelerle bir çiçek misali kırmadan değerini bilmemiz ve her zaman hürmet etmemiz gereken annelerimizin Anneler Gününü kutlar, ellerinden saygıyla öper, sağlık huzur ve mutluluk dolu günler dilerim.
Ak Parti Seydişehir İlçe Başkanı Mustafa Konurer Anneler Günü münasebetiyle bir kutlama mesajı yayımlayarak tüm annelerin anneler gününü kutladı.

İlçe başkanı Konurer yayımladığı kutlama mesajında; Hayatımızdaki vazgeçilmesi mümkün olmayan en değerli varlıklarımızdan birtanesi olan, bizleri hayatı hazırlarken her şeyi en iyi ve en doğru şekilde öğrenmemiz konusunda çaba harcayan annelerimiz hayattaki var oluş sebebimizdir. Ne yaparsak yapalım asla haklarını ödeyemeyeceğimiz annelerimiz, herhamet dolu sevgisiyle başımızı okşayan, hayatımıza sevgi katan, geleceğe hazırlanmamızda bizlere yön veren sevginin ve şefkatin kaynağıdır.

 Dünyaya gelişimizden itibaren heran yanımızda olan, yemeyen yediren, giymeyen giydiren, her türlü tehlikeye karşı bizlere kol kanat geren annelerimiz her şeyin en güzeline layıktır."Sevgili Peygamberimiz Hazreti Muhammed’in (S.A.V.) övgülerine mazhar olan ‘Cenneti annelerin ayaklarının altında gören’ bir medeniyetin fertleri olarak annelerimize layık oldukları sevgi ve saygıyı göstermek en temel görevlerimizden biridir. Annelerimizi sadece bir gün değil hayatımızın her anında hatırlamalıyız. 

Bu duygu ve düşüncelerle bir çiçek misali kırmadan değerini bilmemiz ve her zaman hürmet etmemiz gereken annelerimizin Anneler Gününü kutlar, ellerinden saygıyla öper, sağlık huzur ve mutluluk dolu günler dilerim.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve seydisehirgundem.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.