whatsapp

Konurer, aday adaylığı için görevinden ayrıldı

SİYASET 01.12.2018 - 19:48, Güncelleme: 09.09.2021 - 14:46
 

Konurer, aday adaylığı için görevinden ayrıldı

AK Parti Seydişehir İlçe Başkanı Mustafa Konurer, Belediye Başkan Aday adaylığı görevinden istifa etti.  Başkan Konurer, genel Merkezin onayı ile görevinden istifa ettiğini bildirdi.  Konurer, “2014 mahalli idareler seçimlerinde AK Parti olarak Seydişehir Belediyesini nasıl kazandıysak, 2019 Mart ayında yapılacak olan Belediye Başkanlığı seçimini de hep birlikte el ele vererek kazanacağız. Ak Parti’nin kuruluşundan bu güne kadar partimizin her kademesinde görev almış bir kardeşiniz olarak, 22 Kasım 2014 yılından bu yana yapmış olduğum ilçe başkanlığından Genel Merkez’imizin oluru ile Seydişehir Belediye Başkanlığı aday adaylığı için istifa etmiş bulunmaktayım.  Aday adaylık başvurumu 03.12.2108 Pazartesi günü yapacağım. Bu vesile ile bu zamana kadar birlikte görev aldığımız tüm dava arkadaşlarıma, bizleri hiçbir zaman yalnız bırakmayan partimizin her kademesinde görev almış kıymetli kardeşlerime, girdiğimiz her seçimde başarıdan başarıya imza atmamıza vesile olan AK Parti'ye gönül vermiş değerli hemşerilerime şükranları mı sunarım.” dedi.

AK Parti Seydişehir İlçe Başkanı Mustafa Konurer, Belediye Başkan Aday adaylığı görevinden istifa etti. 
Başkan Konurer, genel Merkezin onayı ile görevinden istifa ettiğini bildirdi. 
Konurer, “2014 mahalli idareler seçimlerinde AK Parti olarak Seydişehir Belediyesini nasıl kazandıysak, 2019 Mart ayında yapılacak olan Belediye Başkanlığı seçimini de hep birlikte el ele vererek kazanacağız. Ak Parti’nin kuruluşundan bu güne kadar partimizin her kademesinde görev almış bir kardeşiniz olarak, 22 Kasım 2014 yılından bu yana yapmış olduğum ilçe başkanlığından Genel Merkez’imizin oluru ile Seydişehir Belediye Başkanlığı aday adaylığı için istifa etmiş bulunmaktayım.  Aday adaylık başvurumu 03.12.2108 Pazartesi günü yapacağım. Bu vesile ile bu zamana kadar birlikte görev aldığımız tüm dava arkadaşlarıma, bizleri hiçbir zaman yalnız bırakmayan partimizin her kademesinde görev almış kıymetli kardeşlerime, girdiğimiz her seçimde başarıdan başarıya imza atmamıza vesile olan AK Parti'ye gönül vermiş değerli hemşerilerime şükranları mı sunarım.” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve seydisehirgundem.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.