whatsapp

KOMEK sergisi açılacak

EĞİTİM 15.05.2017 - 01:46, Güncelleme: 09.09.2021 - 14:46
 

KOMEK sergisi açılacak

Seydişehir KOMEK sorumlusu Gülistan Arıtürk halkı sergiye davet etti.
Arıtürk yaptığı açıklamada ‘’Konya Büyükşehir Belediyesinin, KOMEK(Konya Meslek Edindirme Kursları) ile ASEM(Aile Sanat ve Eğitim Merkezleri)kursiyerlerinin ve öğretmenlerinin el emeği ve göz nuru nadide eserlerinden oluşan; Geleneksel 13.Altın Dokunuşlar Sergisi ve Bilgi Şöleni “Endülüs’ten Selçuklu'ya” temasıyla, 16-23 Mayıs 2017 tarihleri arasında Konya Mevlana Kültür Merkezinde gerçekleştirilecektir. Sergi açılışı 16 Mayıs 2017 Salı günü saat 11:00 yapılacaktır. Sergi bir hafta boyunca açık kalacak olup,10:00 – 22:00 saatleri arasında gezilebilecektir. Hafta boyunca sergiler, konserler, söyleşiler, mutfak/sohbet, şiir ve müzik dinletileri, yarışmalar, çalış taylar gibidir çok etkinlik yapılacaktır. Seydişehir KOMEK kursiyerlerimizi ve halkımızı sergimizi gezmeye davet ediyoruz.’’
Seydişehir KOMEK sorumlusu Gülistan Arıtürk halkı sergiye davet etti.

Arıtürk yaptığı açıklamada ‘’Konya Büyükşehir Belediyesinin, KOMEK(Konya Meslek Edindirme Kursları) ile ASEM(Aile Sanat ve Eğitim Merkezleri)kursiyerlerinin ve öğretmenlerinin el emeği ve göz nuru nadide eserlerinden oluşan; Geleneksel 13.Altın Dokunuşlar Sergisi ve Bilgi Şöleni “Endülüs’ten Selçuklu'ya” temasıyla, 16-23 Mayıs 2017 tarihleri arasında Konya Mevlana Kültür Merkezinde gerçekleştirilecektir.

Sergi açılışı 16 Mayıs 2017 Salı günü saat 11:00 yapılacaktır. Sergi bir hafta boyunca açık kalacak olup,10:00 – 22:00 saatleri arasında gezilebilecektir. Hafta boyunca sergiler, konserler, söyleşiler, mutfak/sohbet, şiir ve müzik dinletileri, yarışmalar, çalış taylar gibidir çok etkinlik yapılacaktır. Seydişehir KOMEK kursiyerlerimizi ve halkımızı sergimizi gezmeye davet ediyoruz.’’

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve seydisehirgundem.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.