whatsapp

Komek'de maske üretimi başladı

BELEDİYE 07.04.2020 - 15:12, Güncelleme: 09.09.2021 - 14:46
 

Komek'de maske üretimi başladı

Konya Büyükşehir Belediyesi bünyesinde hizmet veren Seydişehir Meslek Edindirme Kursları öğretmen ve çalışanları tarafından kurumların ve halkın maske ihtiyacının karşılanması için KOMEK mefruşat üretim atölyesinde maske üretimine başlandı. Belediye Başkanı Mehmet Tutal, Seydişehir KOMEK'i, ziyaret ederek çalışmaları yerinde inceledi. Seydişehir KOMEK Sorumlusu Şerife Ertürk Belediye Başkanı Mehmet Tutal’a çalışmalar hakkında bilgi verdi. Pazar günü itibari ile çalışmaya başladıklarını kaydeden Ertürk; ‘’İki gündür çalışmalara başladık ve günde yaklaşık 600 ila 1000 arası maske üretiyoruz. 10 kişilik kursiyer grubu ile çalışıyoruz. Kapasiteyi arttırabilirsek üretim daha fazla olacak." dedi. KOMEK Kurs Merkezi öğretmen ve kursiyerlerinin gönüllü yer aldığı üretim faaliyetlerinde, çalışmalarından dolayı teşekkür eden Başkan Tutal; Gözle göremediğimiz bir virüs herkesi dize getiriyor. Şu an ülkemizde herhangi bir sıkıntı yok. Malzeme noktasında bir sıkıntı yok. Allah korusun toplu bir yayılma olmaması için tüm tedbirlerin alınması gerekiyor. Bunun için elimizden gelen tedbirleri alacağız" dedi.

Konya Büyükşehir Belediyesi bünyesinde hizmet veren Seydişehir Meslek Edindirme Kursları öğretmen ve çalışanları tarafından kurumların ve halkın maske ihtiyacının karşılanması için KOMEK mefruşat üretim atölyesinde maske üretimine başlandı.

Belediye Başkanı Mehmet Tutal, Seydişehir KOMEK'i, ziyaret ederek çalışmaları yerinde inceledi.

Seydişehir KOMEK Sorumlusu Şerife Ertürk Belediye Başkanı Mehmet Tutal’a çalışmalar hakkında bilgi verdi.

Pazar günü itibari ile çalışmaya başladıklarını kaydeden Ertürk; ‘’İki gündür çalışmalara başladık ve günde yaklaşık 600 ila 1000 arası maske üretiyoruz. 10 kişilik kursiyer grubu ile çalışıyoruz. Kapasiteyi arttırabilirsek üretim daha fazla olacak." dedi.

KOMEK Kurs Merkezi öğretmen ve kursiyerlerinin gönüllü yer aldığı üretim faaliyetlerinde, çalışmalarından dolayı teşekkür eden Başkan Tutal; Gözle göremediğimiz bir virüs herkesi dize getiriyor. Şu an ülkemizde herhangi bir sıkıntı yok. Malzeme noktasında bir sıkıntı yok. Allah korusun toplu bir yayılma olmaması için tüm tedbirlerin alınması gerekiyor. Bunun için elimizden gelen tedbirleri alacağız" dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve seydisehirgundem.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.