whatsapp

KOMEK binasının yapımına başlandı

BELEDİYE 12.06.2018 - 23:46, Güncelleme: 09.09.2021 - 14:46
 

KOMEK binasının yapımına başlandı

Seydişehir'de, Konya Büyükşehir Belediyesi Meslek Edindirme Kursları (KOMEK) bünyesinde çalışmaların yürütüleceği hizmet binasının yapımına başlandı.
Konya Büyükşehir ve Seydişehir belediyelerinin işbirliğiyle yapılacak KOMEK binasının temeli törenle atıldı. Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğr İbrahim Altay, törende yaptığı konuşmada, KOMEK'in ulusal ve uluslararası marka olduğunu söyledi. Gençlerin ve kadınların istifade edeceği sosyal ve kültürel mekanların gelecek açısından çok önemli olduğunu dile getiren Altay, bu anlayışla 31 ilçeyi bu tesislerle buluşturduklarını belirtti. Altay, ilçelerde yapılanmanın artık tamamlandığını, sıranın yatırım yağmuruna geldiğini ifade ederek, "KOMEK’in 61 kurs merkezinde 250 branşta 600 bin kursiyer var. Tüm ilçelerimizin çehresini değiştirecek yatırımlar yapıyoruz." dedi. Temel atma töreninde, AK Parti Konya Milletvekili Ziya Altunyaldız, Orman ve Su İşleri Bakan Yardımcısı Harun Tüfekci,  Belediye Başkanı Mehmet Tutal, AK Parti Konya İl Başkanı Hasan Angı, İlçe Başkanı Mustafa Konurer ile AK parti Konya Milletvekili adayı Tahir Akyürek de katıldı.
Seydişehir'de, Konya Büyükşehir Belediyesi Meslek Edindirme Kursları (KOMEK) bünyesinde çalışmaların yürütüleceği hizmet binasının yapımına başlandı.

Konya Büyükşehir ve Seydişehir belediyelerinin işbirliğiyle yapılacak KOMEK binasının temeli törenle atıldı.

Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğr İbrahim Altay, törende yaptığı konuşmada, KOMEK'in ulusal ve uluslararası marka olduğunu söyledi.
Gençlerin ve kadınların istifade edeceği sosyal ve kültürel mekanların gelecek açısından çok önemli olduğunu dile getiren Altay, bu anlayışla 31 ilçeyi bu tesislerle buluşturduklarını belirtti.
Altay, ilçelerde yapılanmanın artık tamamlandığını, sıranın yatırım yağmuruna geldiğini ifade ederek, "KOMEK’in 61 kurs merkezinde 250 branşta 600 bin kursiyer var. Tüm ilçelerimizin çehresini değiştirecek yatırımlar yapıyoruz." dedi.
Temel atma töreninde, AK Parti Konya Milletvekili Ziya Altunyaldız, Orman ve Su İşleri Bakan Yardımcısı Harun Tüfekci,  Belediye Başkanı Mehmet Tutal, AK Parti Konya İl Başkanı Hasan Angı, İlçe Başkanı Mustafa Konurer ile AK parti Konya Milletvekili adayı Tahir Akyürek de katıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve seydisehirgundem.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.