whatsapp

Kızılay şubesinden ramazan yardımı

SİVİL TOPLUM 30.05.2018 - 10:48, Güncelleme: 09.09.2021 - 14:46
 

Kızılay şubesinden ramazan yardımı

Türk Kızılayı Seydişehir Şubesi ramazan ayı dolayısıyla dar gelirli ailelere kavurma dağıttı.
Türk Kızılayı Seydişehir Şube Başkanı Tevfik Balcı, AA muhabirine yaptığı açıklamada, şube olarak her ramazanda kavurma dağıttıklarını, bunun yanı sıra gıda paketi ve para yardımında bulunduklarını söyledi. Genel merkez tarafından gönderilen Bin 584 adet kavurmanın hak sahiplerine ulaştırılmasına başladıklarını dile getiren Balcı şunları söyledi, "İhtiyaç sahibi ailelerimiz nüfus cüzdanları ile birlikte, şubemizde kavurmalarını alıyorlar. Kavurma paketlerinden 800 aile yararlanıyor. Ayrıca 280 koli gıda paketi ve 10 bin lira parayı da İhtiyaç sahiplerine veriyoruz.50 aileye de giyim yardımı yaptık. Kurum olarak yardıma muhtaç ailelere elimizi uzatma gayreti ve çabası içerisindeyiz.’’diye konuştu.
Türk Kızılayı Seydişehir Şubesi ramazan ayı dolayısıyla dar gelirli ailelere kavurma dağıttı.

Türk Kızılayı Seydişehir Şube Başkanı Tevfik Balcı, AA muhabirine yaptığı açıklamada, şube olarak her ramazanda kavurma dağıttıklarını, bunun yanı sıra gıda paketi ve para yardımında bulunduklarını söyledi.

Genel merkez tarafından gönderilen Bin 584 adet kavurmanın hak sahiplerine ulaştırılmasına başladıklarını dile getiren Balcı şunları söyledi, "İhtiyaç sahibi ailelerimiz nüfus cüzdanları ile birlikte, şubemizde kavurmalarını alıyorlar. Kavurma paketlerinden 800 aile yararlanıyor. Ayrıca 280 koli gıda paketi ve 10 bin lira parayı da İhtiyaç sahiplerine veriyoruz.50 aileye de giyim yardımı yaptık. Kurum olarak yardıma muhtaç ailelere elimizi uzatma gayreti ve çabası içerisindeyiz.’’diye konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve seydisehirgundem.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.