whatsapp

Kızılay şubesinden 200 aileye gıda yardımı

SİVİL TOPLUM 16.04.2020 - 14:04, Güncelleme: 09.09.2021 - 14:46
 

Kızılay şubesinden 200 aileye gıda yardımı

Konya’nın Seydişehir ilçesinde Kızılay tarafından korona virüs tedbirleri kapsamında işten çıkartılan ihtiyaç sahibi 200 aileye gıda yardımı yapıldı. İlçede faaliyet yürüten Kızılay Seydişehir Şubesi, bu sefer korona virüsüne karşı vatandaşların mağdur olmaması için 200 haneye hazırladıkları gıda paketlerini dağıttı. Yardım paketlerine vekâleten kesilen kurban etlerinden yapılan kıyma ve kavurma konservelerini de eklediklerini belirten başkan Balcı, Kaymakamlık Sosyal Yardımlaşma kayıtlarından belirlenen ailelerin evlerine teslim ettiklerini söyledi. Dünyayı saran korona virüsün Türkiye'yi de etkilediğini söyleyen Kızılay Seydişehir Şube Başkanı Tevfik Balcı, "Kızılay Şubesi olarak bu duruma kayıtsız kalmadık. Ülke olarak bu virüsten kısa sürede en az can kaybı ve zararla atlatılması temennisinde bulunuyoruz. Genel merkezimizin önerileri doğrultusunda gönderilen gıda kolilerini 200 ihtiyaç sahibi işinden ayrılan aileye dağıttık. Allah hayrını kabul etsin. Ülke olarak birlikteliğe en çok ihtiyaç duyduğumuz bir süreçten geçiyoruz" dedi.

Konya’nın Seydişehir ilçesinde Kızılay tarafından korona virüs tedbirleri kapsamında işten çıkartılan ihtiyaç sahibi 200 aileye gıda yardımı yapıldı.

İlçede faaliyet yürüten Kızılay Seydişehir Şubesi, bu sefer korona virüsüne karşı vatandaşların mağdur olmaması için 200 haneye hazırladıkları gıda paketlerini dağıttı.

Yardım paketlerine vekâleten kesilen kurban etlerinden yapılan kıyma ve kavurma konservelerini de eklediklerini belirten başkan Balcı, Kaymakamlık Sosyal Yardımlaşma kayıtlarından belirlenen ailelerin evlerine teslim ettiklerini söyledi.

Dünyayı saran korona virüsün Türkiye'yi de etkilediğini söyleyen Kızılay Seydişehir Şube Başkanı Tevfik Balcı, "Kızılay Şubesi olarak bu duruma kayıtsız kalmadık. Ülke olarak bu virüsten kısa sürede en az can kaybı ve zararla atlatılması temennisinde bulunuyoruz. Genel merkezimizin önerileri doğrultusunda gönderilen gıda kolilerini 200 ihtiyaç sahibi işinden ayrılan aileye dağıttık. Allah hayrını kabul etsin. Ülke olarak birlikteliğe en çok ihtiyaç duyduğumuz bir süreçten geçiyoruz" dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve seydisehirgundem.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.