whatsapp

Kızılay Seydişehir Şubesi Bayramlık Dağıttı

SİVİL TOPLUM 23.08.2017 - 08:44, Güncelleme: 09.09.2021 - 14:46
 

Kızılay Seydişehir Şubesi Bayramlık Dağıttı

Türk Kızılay’ı, bir firmadan gönderilen ayakkabı yardımlarını engelli çocuklara bayramlık hediyesi olarak dağıttı.
Türk Kızılay’ı Seydişehir Şube Başkanı Tevfik Balcı, yaptığı açıklamada yardımların engelli ihtiyaç sahibi çocukların sıkıntıları biraz olsun hafifletmek amacıyla yapıldığını belirtti. Dağıtımı Ümit çocukları Derneği aracılığıyla yaptıklarını ifade eden Başkan Balcı, ‘’ Konya’lı bir firma tarafından Kızılay şubemize bağışlanan 135 çift erkek ve bayan ayakkabıları engelliler derneği vasıtasıyla bayramlık olarak dağıttık. Çocuklarımızın yüzü bir nebze olsun güldü. ‘’dedi. Ümit Çocukları Dernek Başkanı Münevver Yalçınkaya, Firma ve Kızılay yetkililerine teşekkür etti.
Türk Kızılay’ı, bir firmadan gönderilen ayakkabı yardımlarını engelli çocuklara bayramlık hediyesi olarak dağıttı.

Türk Kızılay’ı Seydişehir Şube Başkanı Tevfik Balcı, yaptığı açıklamada yardımların engelli ihtiyaç sahibi çocukların sıkıntıları biraz olsun hafifletmek amacıyla yapıldığını belirtti.

Dağıtımı Ümit çocukları Derneği aracılığıyla yaptıklarını ifade eden Başkan Balcı, ‘’ Konya’lı bir firma tarafından Kızılay şubemize bağışlanan 135 çift erkek ve bayan ayakkabıları engelliler derneği vasıtasıyla bayramlık olarak dağıttık. Çocuklarımızın yüzü bir nebze olsun güldü. ‘’dedi.

Ümit Çocukları Dernek Başkanı Münevver Yalçınkaya, Firma ve Kızılay yetkililerine teşekkür etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve seydisehirgundem.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.