whatsapp

Kızılay, mevsimlik tarım işçilerinin çocuklarını unutmadı

SİVİL TOPLUM 22.08.2020 - 10:40, Güncelleme: 09.09.2021 - 14:46
 

Kızılay, mevsimlik tarım işçilerinin çocuklarını unutmadı

Görüntülü
Türk Kızılay Seydişehir genç gönüllüleri, günlerini tarlada geçiren mevsimlik işçilerin çocuklarını eğlendirmek için çeşitli sürpriz hediyeler hazırlıyor. Türk Kızılay Seydişehir gönüllüleri, yeni tip korona virüs (Kovid-19) önlemleri dolayısıyla tarlada çalışan mevsimlik tarım işçilerinin çocuklarını yalnız bırakmıyor. Çocuklar için sürpriz hediyeler hazırlayıp kek ve meyve suyu dağıtacak. Türk Kızılay’ı Seydişehir temsilciliği şube koordinatörü Tevfik Balcı, onları mutlu etmek için projeler ürettiklerini söyledi. Balcı, ‘’Korona virüs ile mücadele kapsamında Konya toplum merkezimizin projesi kapsamında çadırlarda yaşayan mevsimlik tarım işçilerine diş macunu, fırça, tırnak makası, sıvı sabun, kolonya ve hijyen paketleri hazırlayıp dağıtmıştık. O gün çocuklar hep birden bizlere bir şey yok mu? Demeleri bizleri düşündürdü. Gönüllü gençlik kolları ekibimizden Rumeyra Sarıoğlu projesiyle bir etkinlik düzenlemek istedik. Bu amaçla Şubemizde çocukları eğlendirmek için göz maskesi, toka, kurdele, balon gibi sürpriz hediyeler hazırlıyor. Önümüzdeki günlerde farklı mahallelerimizde tarlada çadırda kalan geleceğimizin teminatı çocuklarımızın yüzlerini güldürmek için etkinlik yapacağız. Ayrıca büyüklere de 1354 adet giyim pakete hazırladık onları da o gün dağıtacağız’’ diye konuştu. Proje sorumlusu Rumeysa Sarıoğlu, ‘’ Onları mutlu etmek için kendi imkânlarımızla eğlence amaçlı birçok oyun malzemeleri ürettik. Yeter ki onlar mutlu olsun. Yeter ki gülsünler’’ dedi.
Görüntülü

Türk Kızılay Seydişehir genç gönüllüleri, günlerini tarlada geçiren mevsimlik işçilerin çocuklarını eğlendirmek için çeşitli sürpriz hediyeler hazırlıyor.

Türk Kızılay Seydişehir gönüllüleri, yeni tip korona virüs (Kovid-19) önlemleri dolayısıyla tarlada çalışan mevsimlik tarım işçilerinin çocuklarını yalnız bırakmıyor. Çocuklar için sürpriz hediyeler hazırlayıp kek ve meyve suyu dağıtacak.

Türk Kızılay’ı Seydişehir temsilciliği şube koordinatörü Tevfik Balcı, onları mutlu etmek için projeler ürettiklerini söyledi.

Balcı, ‘’Korona virüs ile mücadele kapsamında Konya toplum merkezimizin projesi kapsamında çadırlarda yaşayan mevsimlik tarım işçilerine diş macunu, fırça, tırnak makası, sıvı sabun, kolonya ve hijyen paketleri hazırlayıp dağıtmıştık. O gün çocuklar hep birden bizlere bir şey yok mu? Demeleri bizleri düşündürdü. Gönüllü gençlik kolları ekibimizden Rumeyra Sarıoğlu projesiyle bir etkinlik düzenlemek istedik. Bu amaçla Şubemizde çocukları eğlendirmek için göz maskesi, toka, kurdele, balon gibi sürpriz hediyeler hazırlıyor. Önümüzdeki günlerde farklı mahallelerimizde tarlada çadırda kalan geleceğimizin teminatı çocuklarımızın yüzlerini güldürmek için etkinlik yapacağız. Ayrıca büyüklere de 1354 adet giyim pakete hazırladık onları da o gün dağıtacağız’’ diye konuştu.

Proje sorumlusu Rumeysa Sarıoğlu, ‘’ Onları mutlu etmek için kendi imkânlarımızla eğlence amaçlı birçok oyun malzemeleri ürettik. Yeter ki onlar mutlu olsun. Yeter ki gülsünler’’ dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve seydisehirgundem.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.