whatsapp

Kızılay kan bağışı kampanyası başlattı

SAĞLIK 19.07.2018 - 13:52, Güncelleme: 09.09.2021 - 14:46
 

Kızılay kan bağışı kampanyası başlattı

KONYA (AA) – Konya’nın Seydişehir ilçesinde Kızılay Kan Merkezi tarafından kan bağışı kampanyası düzenlendi.  Kızılay, kan alma aracıyla Seydişehir Milli İrade Meydanında kurduğu kan bağış tırına vatandaşlar yoğun ilgi göstererek bağışta bulundu. Kızılay Kan Merkezi'nde görevli Doktor Hikmet Başar, ilçede düzenlenen kampanyanın 3 gün süreceğini belirterek, kan bağış kampanyasına ilginin yoğun olduğunu söyledi. Kızılay Seydişehir Şube Başkanı Tevfik Balcı, ilçedeki vatandaşların her zaman yoğun olarak ilgi gösterdiği kan bağış kampanyasının 3 ayda bir düzenlendiğini söyledi. Verilecek olan kan ile birçok hayatın kurtarılabildiğini belirten Balcı, halkın sağlık konusunda ciddi şekilde bilinçlendiğini söyledi.

KONYA (AA) – Konya’nın Seydişehir ilçesinde Kızılay Kan Merkezi tarafından kan bağışı kampanyası düzenlendi. 

Kızılay, kan alma aracıyla Seydişehir Milli İrade Meydanında kurduğu kan bağış tırına vatandaşlar yoğun ilgi göstererek bağışta bulundu.

Kızılay Kan Merkezi'nde görevli Doktor Hikmet Başar, ilçede düzenlenen kampanyanın 3 gün süreceğini belirterek, kan bağış kampanyasına ilginin yoğun olduğunu söyledi.

Kızılay Seydişehir Şube Başkanı Tevfik Balcı, ilçedeki vatandaşların her zaman yoğun olarak ilgi gösterdiği kan bağış kampanyasının 3 ayda bir düzenlendiğini söyledi.

Verilecek olan kan ile birçok hayatın kurtarılabildiğini belirten Balcı, halkın sağlık konusunda ciddi şekilde bilinçlendiğini söyledi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve seydisehirgundem.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.