whatsapp

Kızılay kan bağışı kampanyası başlattı

SİVİL TOPLUM 20.04.2018 - 11:07, Güncelleme: 09.09.2021 - 14:46
 

Kızılay kan bağışı kampanyası başlattı

Türkiye Kızılay Konya şubesi Seydişehir’de kan bağışı kampanyası başlattı.
Seydişehir Kızılay Şube Başkanı Tevfik Balcı, burada yaptığı açıklamada, Hürriyet Caddesi üzerinde kan bağışı çalışmalarına başladıklarını söyledi. Kampanyanın 3 gün süreceğini ifade eden Balcı, " Katılımlarından dolayı halkımıza teşekkür ederiz. Kan acil değil sürekli bir ihtiyaçtır. Türk Kızılay'ı hem kan ihtiyacı ve hem de diğer sosyal sorumluluk projeleri kapsamında önde gelen bir kurumdur. Vatandaşlarımızın bizleri her zaman desteklemelerini istiyoruz." dedi.
Türkiye Kızılay Konya şubesi Seydişehir’de kan bağışı kampanyası başlattı.

Seydişehir Kızılay Şube Başkanı Tevfik Balcı, burada yaptığı açıklamada, Hürriyet Caddesi üzerinde kan bağışı çalışmalarına başladıklarını söyledi.
Kampanyanın 3 gün süreceğini ifade eden Balcı, " Katılımlarından dolayı halkımıza teşekkür ederiz. Kan acil değil sürekli bir ihtiyaçtır. Türk Kızılay'ı hem kan ihtiyacı ve hem de diğer sosyal sorumluluk projeleri kapsamında önde gelen bir kurumdur. Vatandaşlarımızın bizleri her zaman desteklemelerini istiyoruz." dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve seydisehirgundem.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.