whatsapp

Kızılay gönüllüleri, çocuklarla mutluluğu paylaştı

SİVİL TOPLUM 25.08.2020 - 08:41, Güncelleme: 09.09.2021 - 14:46
 

Kızılay gönüllüleri, çocuklarla mutluluğu paylaştı

Görüntülü haber
Türk Kızılay’ı Seydişehir şubesinin düzenlediği etkinlikle Urfa ve Suriye’li mevsimlik tarım işçileri çocuklarının yüzlerini güldürdü. Konya’nın Seydişehir ilçesi Gökhüyük ve Kisecik Mahallesinde mevsimlik işçi olarak çalışan ailelerin çocuklarını ziyaret eden Kızılay gönüllü gençleri onlara neşe kaynağı oldular. Kek ve meyve suyu ikram ettiler. Kızılay Seydişehir şube başkanlığı koordinatör Tevfik Balcı, Genç Kızılay Gönüllülerinin Konya Kızılay toplum merkezi Müdüresi Melda Kimyonşan, Fatma Yıldız’ın katılımıyla birlikte eğitici oyunlarla tarımın yapıldığı topraklarda onları bir an olsun yalnız bırakmadıklarını söyledi. Çocukların mutlu olduklarını belirten Balcı; ‘’Geleceğimiz olan çocuklar bir günde olsa eğlenceli oyunlarla neşeli bir gün geçirerek keyifli anlar yaşadılar. Zor koşullarda aileleriyle birlikte çadırlarda yaşayan çocuklara kadın kollarımızın el emeğiyle yaptıkları oyuncakları dağıttık. Sevinçlerini paylaştık. Halaylar çektik oyunlar oynadık. Onların yüzlerinin gülmesi bizleri de mutlu etti. Ayrıca çocuklara ve ailelerine 1354 paket giyim malzemesi verdik’’ diye konuştu.
Görüntülü haber

Türk Kızılay’ı Seydişehir şubesinin düzenlediği etkinlikle Urfa ve Suriye’li mevsimlik tarım işçileri çocuklarının yüzlerini güldürdü.

Konya’nın Seydişehir ilçesi Gökhüyük ve Kisecik Mahallesinde mevsimlik işçi olarak çalışan ailelerin çocuklarını ziyaret eden Kızılay gönüllü gençleri onlara neşe kaynağı oldular. Kek ve meyve suyu ikram ettiler.

Kızılay Seydişehir şube başkanlığı koordinatör Tevfik Balcı, Genç Kızılay Gönüllülerinin Konya Kızılay toplum merkezi Müdüresi Melda Kimyonşan, Fatma Yıldız’ın katılımıyla birlikte eğitici oyunlarla tarımın yapıldığı topraklarda onları bir an olsun yalnız bırakmadıklarını söyledi.

Çocukların mutlu olduklarını belirten Balcı; ‘’Geleceğimiz olan çocuklar bir günde olsa eğlenceli oyunlarla neşeli bir gün geçirerek keyifli anlar yaşadılar. Zor koşullarda aileleriyle birlikte çadırlarda yaşayan çocuklara kadın kollarımızın el emeğiyle yaptıkları oyuncakları dağıttık. Sevinçlerini paylaştık. Halaylar çektik oyunlar oynadık. Onların yüzlerinin gülmesi bizleri de mutlu etti. Ayrıca çocuklara ve ailelerine 1354 paket giyim malzemesi verdik’’ diye konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve seydisehirgundem.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.