whatsapp

Kızılay’dan tarım işçilerine erzak yardımı

SİVİL TOPLUM 31.05.2017 - 16:17, Güncelleme: 09.09.2021 - 14:46
 

Kızılay’dan tarım işçilerine erzak yardımı

Seydişehir Kızılay Şubesi tarafından çadırlarda kalan geçici tarım işçilerine ramazan erzakı dağıtıldı.
Kızılay Şube Başkanı Tevfik Balcı, Taşağıl Mahallesinde yaptığı açıklamada, kardeşlik, hoşgörü ve paylaşım ayı olan ramazanda tarlalarda çalışan mevsimlik tarım işçilerine erzak dağıtmanın mutluluğunu yaşadıklarını söyledi. Memleketlerinden ayrı çalışmanın kolay bir durum olmadığına dikkati çeken Balcı, 'Burada, Şanlıurfa, Gaziantep, kahramanmaraş gibi illerden gelen ve içlerinde Suriyelilerin de bulunduğu insanlarımız var. Onların sıkıntılarını paylaşıyoruz. Bundan sonrada gücümüz yettiğince kendilerine destek olmaya devam edeceğiz. Yıllardır ilçemize gelip, hem tarım işlerinde çalışıyorlar hem de çocuklarını yetiştirme gayreti gösteriyorlar. Kızılay genel merkezimizin gönderdiği gıda paketlerini ramazan yardımı olarak verdik. Diğer tarlalardaki işçilerimize aynı yardımları yapacağız.' diye konuştu.
Seydişehir Kızılay Şubesi tarafından çadırlarda kalan geçici tarım işçilerine ramazan erzakı dağıtıldı.

Kızılay Şube Başkanı Tevfik Balcı, Taşağıl Mahallesinde yaptığı açıklamada, kardeşlik, hoşgörü ve paylaşım ayı olan ramazanda tarlalarda çalışan mevsimlik tarım işçilerine erzak dağıtmanın mutluluğunu yaşadıklarını söyledi.
Memleketlerinden ayrı çalışmanın kolay bir durum olmadığına dikkati çeken Balcı, 'Burada, Şanlıurfa, Gaziantep, kahramanmaraş gibi illerden gelen ve içlerinde Suriyelilerin de bulunduğu insanlarımız var. Onların sıkıntılarını paylaşıyoruz. Bundan sonrada gücümüz yettiğince kendilerine destek olmaya devam edeceğiz. Yıllardır ilçemize gelip, hem tarım işlerinde çalışıyorlar hem de çocuklarını yetiştirme gayreti gösteriyorlar. Kızılay genel merkezimizin gönderdiği gıda paketlerini ramazan yardımı olarak verdik. Diğer tarlalardaki işçilerimize aynı yardımları yapacağız.' diye konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve seydisehirgundem.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.